Cel mai important masaj

Cel mai important si benefic masaj se face cu degetele! Nu cu cantul palmelor, nu cu crengi de copaci, nu cu, nu cu, nu cu …

Explicatia este simpla, cel mai mare flux de energie al palmelor trece prin degete. Acest flux, in functie de puritatea sa (la categoria puritate constribuie o multitudine de factori), da forma degetelor, a unghiilor, a dimensiunile lor. Chiromantia vorbeste pe larg despre lucrurile astea, insa ceea ce nu pomeneste este amprenta digitala.

Daca va veti studia amprentele degetelor veti observa ca ele tind sa fie circulare. De fapt, corect spus nu este circular ci spiralate. Energia in Univers se deplaseaza spiralat, asemeni traiectoriei glontului. Se spune ca nu exista amprente digitale identice si pe buna dreptate asa este pentru ca energia care ne strabate are esenta identica, inca conditionare diferita. Amprentele degetelor sunt diferite in functie de diferitele influente, de la cele personale si pana la cele planetare. De aceea unele sunt mai aproape de ordinea matriciala, altele par usor dezordonate.

In momentul unui masaj in care sunt folosite degetele, se produce un efect de curatare cu energiile plecate prin degete si o absorbtie a energiilor dezechilibrate din pacient. Este motivul cel mai la indemana pentru care exista postulatul conform caruia terapeutul preia de la pacient.

Intrebarea de final: daca energiile din degete se imprima fizic dand forma amprentelor, cum se explica faptul ca chakra palmei nu poate fi observata prefect circulara in palma?

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on December 21, 2014, in Laboratorul and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

 1. Insiram mai jos ceva informatii, ca fiecare sa-si faca puzzel-ul intelegerii.

  Oldies:

  – prin degetele palmei trec 6 meridiane, 3 Yin si trei Yang, fiecare sfarsindu-se in varful cate unui deget
  – mainile sunt o prelungire a Inimii/Anahatha
  – amprentele digitale sunt Vortexuri de energie, manifestandu-se ca micro-chakre
  – amprentele digitale nu pot fi inlaturate, in sensul ca se refac identic. Probabil originea lor este in ADN-ul personal.

  News:

  – microchakrele/punctele de acupunctura sunt chakre secundare/minore si arata in fotografii mult marite ca fiind figuri de geometrie sacra, adica mandale, yantre. Sunt gateway-uri, porti de intrare-iesire a energiei, potentate din Inima.

  Chakra palmei, cu centrul in (Pe-8), tine de Sahasrara, chakra coroana care face lagatura cu planurile subtile si superioare.

  La unele persoane, acest punct de acupunctura (Pe-8 = Pericardium) se afla in ce centrul patrat al crucilor din palme (cruci cu fiecare brat facut din cate doua linii paralele). In acest sens va puteti verifica prietenii, ca sa stiti cu cine stati de vorba!

  Zwastica este crucea in miscare de rotatie si careia i se frang bratele in sens invers sensului de rotatie.

  Reamintim ca Pericardul este un muschi ce imbraca Inima fizica ca intr-un caus(de la palme).

  Pentru chakra Inimii toate celelalte chakre sunt periferie, avand unica motivatie existentiala de a servi centrul, in care se vor integra in cele din urma.

  De cele mai multe ori Centrul este ocultat.

  Like

 2. Intra-adevar, daca opresti swastica din rotatie(adica opresti Timpul in loc), ea redevine cruce.
  Tinteste Centrul! Puricele. Si vei avea Lumina.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: