Homeopat

Homeopatia este modul neconvenţional al medicinei de a trata bolile, adoptând filozofia “cui pe cui se scoate”. Cel mai pe scurt, conceptul vaccinului. Injectezi microbi pentru a se lupta cu microbii. Ştiinţific vorbind, se aplică metoda prin care un medicament poate provoaca aceleaşi simptome unui om sănătos cu cele existente ale unui om bolnav.

Această regulă pare a fi inspirată din ideea Providenţei de a regla lucrurile, cunoscută nouă din Orient sub numele de Karma, care înseamnă printre altele şi EFECT. Karma, te duce întotdeauna în acelaşi punct pe care nu ai reuşit să-l depăşeşti pentru a te confrunta cu problema. Idem homeopatia.

Tabel

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on August 19, 2016, in Laboratorul. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Karma e procesul de a umple si a goli materia.

    Like

  2. Bucurii de articole G ! Uite,după mine ,karma este cam singura forță care asigură continuitatea materiei ,sau cel puțin este un motiv suficient de bun . .Pe lângă alchimie mai exista și alfizica ,care explica detaliat cum s-a ajuns de la zvastică la X ,apoi la cruce ,iar Rudolf Steiner avea asemenea informații ,în timp s-au pierdut ,ori au fost interzise,oricum nu mai folosesc la nimic ,se încheie un ciclu …

    Like

  3. Participând la un curs de theatre-pedagogy am avut un exercițiu care m-a ajutat să realizez ca des interpretez din personal si nu prea sunt pe val cu ce au vrut sa spună autorii operei . Deci cand văd scheme, desene si altele din trecut eu sunt sceptică de utilitatea lor.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: