Taina salivei de dragon

Pentru cei interesaţi de alchimie şi vindecări. În general, să te înţelegi cu un dragon (vorbim de planul astral) poate fi neconvenţional cu totul. De altfel, istoria deosebeşte oamenii de dragoni atât de bine. Prea puţine şi necunoscute variante ale unei amiciţii între aceste două seminţii au fost vreodată văzute.

Totuşi, dacă reuşiţi să obţineţi salivă de dragon, vă va prinde foarte bine. Saliva aceasta face o crustă în care se formează o vindecare pentru cele neînţelese de om. O singură zi să păstraţi saliva pe voi, după acest răgaz ea face rău omului.

Procedeul n-ar trebui să mire. Știm bine că saliva animalelor este antiseptică. Despre dragoni, mai sunt încă pe la noi prin țară, cel puțin poveștile sunt pline de ei.

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on August 14, 2016, in Camara. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să-l rog să mă scuipe și dacă o făcea de la sine cred că-l catalogam de „prost crescut”. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Oficial, dragonii “scuipa” flacari, adica Foc. Astfel, ne permitem sa identificam “saliva” dragonului cu “Focul Sacru”, care este nevatamator daca este bine dozat.

    Si, de altfel, Solomonarii nostrii ii cam calareau pe dragoni, ceea ce inseamna ca o mai fac si astazi, ca doar nu le-o fi rusine.

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: