Călugărul și sistemul limfatic – partea a doua

Să ne imaginam că Pingala este curentul energetic care ține de sistemul limfatic. Se manifestă pe partea dreaptă a corpului pentru că sistemul limfatic ține de partea dreaptă a corpului. Fiind pe partea dreaptă, este o entitate ce ține de masculin. Pingala este reprezentat în literatura de specialitate printr-un șarpe (uneori alb). El ține de evoluția bărbatului, în speță, însă exista și la femei la fel cum Ida există și la bărbați.

Semnalele sistemului limfatic

În prima parte vorbeam despre stârnirea curentului printr-o acțiune sexuală care ulterior este blocată. În acest caz Pingala va reacționa violent și va ataca singur sistemul limfatic în care se scaldă. APARIȚIA GANGLIONILOR este primul semn. Dacă veți urmări o imagine a sistemului ganglionar limfatic, îi veți întâlni identic pe corpul celui în cauză. Rolul ganglionilor este de a filtra tot ceea ce ar putea produce infecție în corp. Dacă ganglionii sunt afectați, sistemul imunitar scade și posibilitatea infecțiilor în corp crește. Pingala distruge întreg sistemul. De aici rezultă limitarea conștiinței sale, în cazul în care curentul prezintă într-adevăr o conștiință.

Există și reversul monedei când Pingala este slăbit prin ejaculare sporită. În acest caz, curentul devine atât de slab încât nu poate da forță creației, curajului și tot așa. Creația vine prin ceea ce devine Pingala. Fără un Pingala puternic, Dumnezeu nu poate face prea multe pentru un om. Există bărbați care după pierderea spermei în mod regulat resimt DURERI ALE SPLINEI și nu își pot explica acest lucru. Acela este sistemul limfatic care trimite semnale.

Doctorii încă nu știu să vindece. Nu au deschiderea necesară. Pentru analize, sunt toți excelenți!

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on June 14, 2016, in Laboratorul and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 13 Comments.

 1. Pingala si Ida ţin de nervul sciatic. În mitologia greacă sunt ăia cu picioarele de șarpe , gigantii.

  Liked by 1 person

  • Corect! Nu stiu cu sciaticul, dar cu gigantii da, am vazut si eu reprezentarile.

   Like

   • In slavona nerv înseamnă canal (nadi). De te uiți pe imagine cu sistemul limfatic, el nu are canalul care s-ar uni si ar duce până sus la creier . Pe google imagini de te uiți la sistemul nervos vei observa ca nervul sciatic se unește cu cel central, formând canalul sushuma.

    Like

 2. Curios lucru e că în trecut călugării se ocupau cu apicultura .

  Like

 3. Salutam revelarea despre nervul sciatic! Are sens in ceea ce priveste “anatomia” subtila.

  Daca pisicile “torc”, adica trasforma energia magnetica-gravitationala in energie electrica, despre albine se spune ca “zumzaie”, adica transmuta si sublimeaza energiile.

  Liked by 1 person

 4. De ce splina si nu timusul? Si se spune că sistemul limfatic e legat cu Timpul.

  Like

 5. Pe plan senzorial, e greu să diferenţiezi splina de pancreas.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: