Boala autoimună sau semnul lui Pingala

Uneori, fiecare om simte că ajunge la un moment dat pe o direcție care este greșită prin forțare. Aici intervin mai multe variante: fie nu vrea să iasă pentru că dă o bătălie pe care știe că o va câștiga cu pierderile de rigoare (însă drumul este necesar), fie nu poate să iasă pentru că nu are puterea specifică, fie iese luptând contra sa însuși.

Este foarte grea fiecare din situații în parte, însă gândiți-vă cum trebuie să fie să petreci toate cele trei situații. Știi că este drumul greșit dar trebuie să-l parcurgi cu orice riscuri, lupți cu tine însuți și apoi simți că nu mai poți să ieși.

Sistemul limfatic prin care se scaldă Pingala este una din încercările de mai sus, presupunând că mergi și iei taurul de coarne. El devine nervos și vine la trânt dreaptă. Întreg sistemul este dat peste cap. Ganglionii limfatici acționează ca niște forturi de apărare, care sunt alarmate când este vreme de amenințare iar cazărmile sunt umplute. Pingala își arată forța materială din planul energetic. Aici intervine definiția bolii autoimune: organismul ia măsuri împotriva ta.

Vei învinge când își vei răspunde:

  1. Pentru ce procedez la abstinența sexuală cu adevărat?
  2. O fac din regrete apuse sau pentru că într-adevăr cred în calea forței?
  3. Este bine să fii bipolar în timpul unei acțiuni?
  4. A fi bipolar înseamnă a te adapta noilor situații?
  5. Vine asta în contradicție cu calea forței?
  6. Sunt eu Ida și Pingala cu adevărat sau ei sunt gardienii spiritului?
  7. Ce forță are Ida al femeilor în biserica ortodoxă în momentul în care este materie?
  8. De ce trimite Providența ajutor de specialitate și îi privește cu gol pe medievalii teoreticieni?

Restul este pură meditație care va conduce către lumină.

P.S. Știați că biserica ortodoxă a interzis căsătoria între un ortodox și un neortodox, între un ortodox și un necreștin?

Posted on July 10, 2016, in Laboratorul and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 9 Comments.

  1. Stiati ca in “Poiana Cozanei” din judetul Buzau se pune de o manastire ortodoxa de maici?

    Stiati ca “satul dacic” din judetul Buzau nu e deloc dacic, ci este numai o acoperire sub care pune de o manastire ortodoxa de “taici”?

    Stiam eu, ca nu stiu multe!

    Like

  2. Localnicul mi-a spus ca cei de la “Biserica” se tot straduiesc sa obtina aprobari pentru a face o manastire acolo (culmea, il intrebasem doar daca e buna directia inspre site!).

    Si ce-am invatat, si ce-am vazut?

    In toate locurile din tara in care s-a descoperit ceva in legatura cu stramosii sau cu alte civilizatii, s-a pus de o “sfanta manastire” “ortodoxa”. Cel mai scarbos mi s-a parut la Pestera Ialomicioara, plus ca semnele celor care controleaza fosta Biserica ortodoxa sunt puse la vedere. Asta inseamna “taierea radacinilor”.

    Si-am intrebat: ce e de facut? Si mi s-a raspuns spontan cu vorbele lui Iisus H.:

    “Unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor”

    Like

  3. Vorbe:

    – cu “Ida al femeilor” se poate face “magie neagra”, stie pana si domnul Argeseanu!

    – eu stiam ca “medievalii teoreticieni” erau de fapt practicieni si de aia ii cam ardeau pe rug, sa se invete minte sa mai mearga spre Lumina!

    Like

  4. Pai in cazul asta, inseamna ca numai “Providenta” stie raspunsul.

    Like

  5. Și ce-ar fi dacă ida și pingala ar putea fi echilibrate cu o simplă vizită la slujbele religioase ? Noi ne străduim ,ne dăm cu fundul de pământ să aflăm câte ceva ,dar dacă din start am pornit-o prost ,nu vom culege roade gustoase niciodată .Dezechilibrul celor două este dat de limbaj ,de cuvinte ,de gânduri toxice și fapte pe măsură și avem atâtea zi-cale strămoșești ,iar una dintre ele zice așa: Cui pe cui se scoate ,,de asta se simt bine lumile atunci când participă la ritualurile ortodoxe și le sunt extrem de utile din toate punctele de vedere .,ori de când nu mai calcă pragul bisericilor s-a instalat în lume, Boala ! .Omul încă mai speră că punerea palmelor ,ori înghițind hap-uri să se vindece ,ori mai știu eu ce tehnici bolânde ,în timp ce boala se agravează ,în loc să apeleze la Fântâna cu Apa vie ,fiindcă nici Iisus nu punea mânile pe niciunde ,ci vindeca prin AFIRMAȚIE. Dacă fiecare vocală și consoană rezonează cu o anume parte a corpului ,atunci Fântâna Vieții își are sursa în Fonetică ,iară ida și pingala înainte de toate sunt instrumente ale acestui sistem …

    Like

  6. Și-atunci iată de ce e miraculoasă și Taina Spovedaniei , cuiul bătut strâmb în trup și suflet ,scos mai apoi de către ritualul patent …

    Liked by 1 person

Leave a comment