Legături și blesteme

Dacă te gândești un pic mai aprofundat la cele două procedee (legături și blesteme), începi să sesizezi o conexiune foarte subțire care, deși diferite ca metodă, le ține în același registru de manifestare.

Legăturile sunt tipic țigănești, iar țiganii nu se dau înapoi de la nimic atunci când atacă. Partea proastă la ei este că limitările lor sunt date de respectarea unei tradiții pe care o învață și o respectă. Am vrut să spun partea proastă pentru ei. Pentru omenire, țiganii sunt cei mai mari păstrători ale tainelor oculte. Tarotul, spre exemplu, este adus de către ei din Egipt, învățat de la preoții de acolo. Legăturile se fac exact așa cum spune chiar denumirea lor. Legi pe cineva imaginând un inel energetic, o sfoară energetică, etc. Dezlegarea se face prin tăieturi ale acestor legături, prin punerea de lumină pe ele prin Reiki, prin preot.

Blestemul se manifestă ca un nor negru care rămâne deasupra subiectului în cauză și îl urmărește oriunde s-ar afla, blocând comunicarea cu sfera divină. În funcție de magnitudinea sa, poate acapara mai mulți membri ai familiei, ai neamului etc. Blestemul urmărește o adresă virtuală care este numele persoanei în cauză. Dacă persoana își schimbă numele, blestemul pierde destinatarul, însă rămâne activ până când este distrus. Este posibil ca acest lucru să îl facă oarecum complementar sorții și destinului unui om, care merge tot după nume. Schimbarea numelui echivalează cu schimbarea sorții. Distrugerea sa se face prin creșterea vibrației peste cea a blestemului (care este pe negativ), prin lumină din Reiki, prin preot, prin îndeplinirea unor condiții setate de către cel care a rostit blestemul.

ASEMĂNĂRI CU BLESTEMUL

Amândouă sunt pe termen lung.

Amândouă se pot suprapune peste alte legături sau blesteme. Cu cât mai multe, cu atât mai greu să o scoți la capăt.

DEOSEBIRI CU BLESTEMUL

Legăturile nu se fac din răzbunare, așa cum se face blestemul. În general, se fac fie din ciudă, fie pentru a obține ceva la schimb.

Blestemul poate fi extins pe familie, neam etc., legătura este strict localizată pe subiect, fără transmisie.

Blestemul poate oferi subiectului soluție de scăpare, ceea ce presupune crearea unei oportunități de evoluție. Ex. Să nu te poți etc. până ce nu vei etc. Legăturile nu oferă această șansă pricopsitului.

Legăturile presupun imaginarea și vizualizarea procedurii, uneori se rostește mental un algoritm, blestemul este o eliberare verbală de energie direcționată.

Dacă mai știți și voi, pls lăsați în comentarii. Lucrurile astea pot ajuta la un moment dat.

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on March 11, 2022, in Salonul and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 Comments.

 1. Legăturile și blestemele se așează pe structura de frică și cea cu elemente negative( de joasă vibrație) invidie, gelozie, ură, etc. Este suficient să ai din fiecare un grăunte. Este cel blestemat pur, curat, blestemul se întoarce la expeditor cu efecte foarte nasoale pt acesta.

  Like

 2. Bănuiesc că foarte puțini. Dar oare câți se pricep să lege și să blesteme profesional?
  La dezlegat cu reiki cred că terapeutul trebuie să aibă multă grijă și cunoștințe foarte bune despre ce face și cu ce are de-a face.

  Like

  • Cred ca un terapeut care nu a fost legat sau blestemat, nu poate intelege exact cum functioneaza lucrurile. De aici, un lucru sublim in Reiki este ca terapeutul isi poate suprapune campul peste al pacientului pentru a simti exact locul, intensitatea, forma si comportamentul dezechilibrului.

   Like

 3. Am avut probleme și cotrobăind după soluții am dat de ceva care poate fi util și pentru alții. Cu mirare am observat că facaturile( blesteme, legături, etc) cer permisiunea persoanei înainte de a se instala. Deci undeva avem un program sau ceva care permite accesul atâta vreme cât suntem inconștienți( dormim). Acum mi se pare logic să fie așa dacă este adevărat că omul este în esență o ființă f puternică și suverană.

  Like

 4. ce chestie de chestie!
  azi am vorbit de forme de manipulare și de țigani într-un curs.

  eu îi numesc pe domnii aceștia “indicatori de claritate”.
  dacă ești bine cu tine (centrat, in iubire și stimă de sine, în concordanță și conexiune cu sursa divină) atunci nu ai treabă cu ei și ceea ce transmit ei. dacă te clatini, atunci o iei și te lovește bine, pe tine și pe cei dragi.
  m-am tot ocupat să înțeleg formele de manipulare, blestemul și legăturile fiind abia 10% din ceea ce se exercită în jurul nostru.
  acum am renunțat să abordez tematica așa și mă uit după iluziile care deschid ușa la formele de manipulare de orice fel.
  sentimentele și gândurile negative sunt bazate pe iluzii, create și hrănite de om.
  îl ajuți să le identifice, să le recunoască și să renunțe la ele, cad blesteme ca muștele și se desfac legăturile de la sine. așa zic eu acum și lucrez pe principiul acesta. până voi găsi ceva și mai bun.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: