Unde genetice si ADN fantoma

Aspecte legate de acest subiect nu ar trebui sa fie noi pentru cititor, poate doar catalogarea lor stiintifica. Iar asta este o veste extraordinar de buna, cand stiinta nu numai ca se implica, dar confirma ceea ce oamenii au stiut pe cale spirituala de mii de ani.

Pe scurt, ADN fantoma se refera la “clona” energetica a unui corp viu ramasa intr-un spatiu dupa ce organismul a parasit spatiul respectiv. Acest lucru face referire la amprenta energetica a organismului care a venit in contact cu orice lucru. Si mai pe intelesul tuturor, acesta este principiul Vodoo.

Practic, vindecarea sau atacul la distanta (din perspectiva energetica) se face prin intermediul Undelor Genetice, care urmeaza un pattern al comunicarii constante si complete dintre ADN fantoma si ADN original.

Stiinta a confirmat experimental aceste legaturi, dar mai mult, a calculat ca ADN fantoma poate exista pana la 30 zile, cel mult. Prin urmare, lucrul pe mostre poate fi facut doar cu obiecte ce poata ADN fantoma care se incadreaza in acest interval de timp.

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on July 9, 2021, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: