Rugăciunea ca efect micro
Este ştiut că în terapie, rugăciunea poate fi folosită cu succes în condiţiile în care ştii cum şi pentru ce să o foloseşti.
Aplicabilitatea rugăciunii are ca efect imediat creşterea vibraţiei. Pe acelaşi principiu funcţionează descântecul. Atât doar că acesta foloseşte doar principiul, însă se subordonează rugăciunii.
Prin definiţie. descântecul este o incantaţie care dezleagă. Prin antiteză, blestemul (cuvânt care se trage din latinescul blasphemia) este o incantaţie care leagă. Este interesantă etimologia cuvântului blasphemia. Phem este întâlnit şi astăzi ca pronunţie în limba franceză, însemnând femeie. Iar blas, atât în limba irlandeză cât şi în cea germană, are legătură cu rostitul (accent, a sufla etc). Poate de aici s-a născut şi monotona expresie americană bla-bla-bla, despre care ştim cu toţii ce înseamnă. Pe scurt, în trecut ca şi acum, cea mai mare temere în ceea ce priveşte legatul cuiva (din punct de vedere energetic) au dat-o femeile.
Revenind la subiectul rugăciunii, este important de cunoscut că aceasta poate fi folosită ca efect direct pentru orice acţiune, atâta timp cât conştientizezi acţiunea în sine.
Spre exemplu, poţi rosti o rugăciune pentru a lua o durere de cap, pentru a coase câmpuri sparte, pentru a pune o protecţie, pentru a forma o coardă de comunicaţie, ș.a.
Posted on December 5, 2016, in Dojo-ul. Bookmark the permalink. 4 Comments.
Interesanta si intr-adevar esentiala tema articolului. Cu oarecare regrete ca “nimeni” nu are ceva de completat sau de exprimat si alte pareri. Mi se intampla des, in ultimul timp cand ma autocenzurez in a ma exprima, sa ma intreb: Cui ma adresez, de fapt?”
Ma intreaba staretul de m-rea Bogdania: “de unde santeti?”, zic eu:”din Bucuresti”
“a, da si eu am fost la Bucuresti: lume multa oameni putini!”
Realitatea contemporana: este o penurie de “oameni” peste tot: in Masonerii, in serviciile secrete, in multinationale, in firme private,…
Ce ni se intampla, de fapt?
LikeLike
Cred ca oamenii inca resimt zecile de ani de frica. Interesant este ca aceasta frica se manifesta de cele mai multe ori prin cai la care nu te-ai astepta. Insasi robinetul libertatii necontrolate este o schizma a fricilor de tot soiul. E buna asta cu oameni putini. La fel ca pe crucile orientalilor: a murit la 53 ani, a trait doar 5 ani. 🙂
LikeLike
Uitasem! 🙂 S-a comentat pe facebook un pic pe tema asta.
LikeLike
Da, recunosc, cred ca sant mai degraba “oriental”.
Mi s-a recomandat “din public”, de mai multe ori, o carte scrisa de un roman contemporan, cam de varsta noastra: Cristian Raduta, “Noua Ordine Vibrationala-Mintea care te minte”. Si intr-adevar este!
Recomand si eu mai departe aceasta carte, care trateaza foarte bine FP-urile, adica Fricile Programate, precum si multe alte aspecte “la zi”, intr-un mod original, curajos si puternic!
Cat despre articolul de mai sus chiar am si alte pareri decat cele exprimate.
Ce ma fascineaza pana la uimire este ca subiectele postarilor de pe acest blog vin aproape intodeauna sincron cu “zona de interes” pe care am atentia. Si sant foarte interesat sa exersez “Recunostiinta”.
LikeLike