Mica călătorie – Exercițiu

Vă propunem un exerciţiu, destul de simplu de făcut, care vă va ajuta la dezvoltarea conştienţei din timpul visului.

DETALII

Exerciţiul se desfăşoară pe o perioadă de la 7 până la 14 zile.

Aveţi nevoie de o carte pe care să o aşezaţi lângă pat. Înainte de a vă culca, notaţi pe un caiet două numere: unul care să indice una din paginile cărţii şi altul care să indice un cuvânt de pe pagina respectivă.

Înainte de a adormi, propuneţi-vă ca pe timpul somnului să vedeţi în vis cuvântul cu pricina (pe care evident nu l-aţi verificat de cu seară).

Dimineaţă la trezire notaţi în dreptul celor două numere un cuvânt care vă stăruie în minte sau un cuvânt pe care l-aţi visat.

Verificaţi cu cartea şi vedeţi rezultatul.

POSIBILITĂȚI

Puteţi visa cuvântul din prima încercare, ceea ce înseamnă că aveţi o conştiinţă foarte dezvoltată și vă recomandăm să citiți acest blog dimineața la ziar și la cafea.

Puteţi să nu visaţi nimic şi nici să nu vă treziţi în minte cu vreun cuvânt. Acest lucru nu trebuie să vă demoralizeze. Încercaţi în fiecare seară şi ţineţi jurnalul.

Unele cuvinte pe care le visaţi sau le aveţi în minte de dimineaţă, se potrivesc cumva cu cuvântul din carte. Aceasta înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun.

În maxim 14 zile ar trebui să puteţi vedea cuvântul.

Succes!

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on December 2, 2016, in Exercitii, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comments.

 1. A incercat cineva? Care este rezultatul din Ziua 1?

  Like

 2. Am uitat sa -ti spun ca ma “bag” entuziast in “experiment”. Firesc, nu am nimerit, dar ma mai reglez!

  Definitely, treburile acestea tin de chakra Manipura! Tu ,George chiar stii ce spun!

  Am observat ca oamenii longelini, adica cu trupul inalt peste medie si mai degraba subtire, au o relatie mai speciala cu aceasta chakra Manipura, decat restul oamenilor, in general.

  Unde mai pui ca peste 87% din populatie este implantata pe Manipura – chakra “Puterii personale”! D’aia orbecaim si pe aici si prin Planul Astral.

  Liked by 1 person

  • Uneori, devine mai incitant sa gasesti cuvantul din carte pe aproape fata de cuvantul visat sau care iti vine in minte dimineata cand intrebi mintea ce cuvant era la pagina X. Uneori, cuvantul visat are legatura chiar cu fraza din carte care contine cuvantul cautat. 🙂

   Din cate am experimentat, un exercitiu rezonabil de orice natura ar avea ca termen maxim 14 zile. Nu stiu de ce atat, probabil are legatura cu adaptabilitatea creierului la situatiile noi. Schimbarea unui loc de munca sau a locuintei, necesita intre doua si trei saptamani pentru adaptabilitate, termen stabilit de creier. 🙂

   Mult succes cu cautarea! 🙂

   Like

 3. Relatarare:

  – in a doua incercare am gasit un cuvant sinonim, adica in carte era “asezat” si eu am scris “fixare”, ceea ce ma incurajeaza, dar din culise mi se sulfa ca nu despre asta este vorba, precum si ca perioada “experimentului” trebuie sa fie de minim 21 de zile.

  Observatii:

  – a “tine la cap” doar cartea cu care “lucrezi”, si nu mai multe carti

  – la trezire, atunci cand cautam sa identificam “cuvantul” e important ce vine prin intuitie, la prima “cautare”, si nu ce crezi ca ar fi cuvantul cheie al visului

  Aflam din “sursele deschise” ca MASON este MA=Mama Universului, si SON=somn,dormire, VIS, conform “invataturilor din Himalaya”, precum si ca “patroana viselor” este DURGA-Devi.

  Nu putem sa nu constatam legatura intre SON, VIS-visare, Soare si chakra Ma-ni-pura, de care evident trebuie “sa ne ingrijim” pentru “a avea” rezultate in “planul omenesc”.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: