Fortul eternității

Eternitatea este o mânie a nemuririi. Deşi în mod clar s-a arătat oamenilor că există nemurire, eternitatea este ţelul cel mai înalt.

Se spune că oamenii au primit cel mai mare dar, moartea, însă nimeni nu ştie ce face acest dar. Nici chiar Îngerii cei Mari ai Pământului, cei eterni.

În puterea lor, însă, stă ascunsă taina fericirii absolute a omului: SCHIMBAREA.

Secretul omului este schimbarea. Se naşte pentru a se schimba şi pentru a schimba. Ce să schimbe?, poate se întreabă cititorul. Să schimbe ceea ce înţelepţii numesc libera trecere către Rai, adică nimicul.

De ce să schimbe totul pentru a deveni Nimic? Pentru că Nimicul se află la gradul 360, frate geamăn cu Totul. Ei se identifică până într-acolo încât moartea devine viaţă. Totul este etern, Nimicul este nemuritor.

De ce credeţi că Soarele se naşte din nou în ziua 360 a anului? Adică Crăciunul. De ce are anul 365 zile şi cine sunt cele 5 zile în plus? Sunt cea de 25 oră, iar cine a atins această oră este stăpân peste pragul viaţă-moarte.

Posted on October 22, 2016, in Dojo-ul and tagged , , . Bookmark the permalink. 11 Comments.

  1. Pe mine chestia cu eternitatea chiar mă sperie. M-i se pare așa de lungăăă… 🙂

    Liked by 1 person

  2. Nu știu cine a inventat cuvântul eternitate , e tern și distrugător ,Plăcut este Veșnicie ,e ca și cum te-ai îmbrăca în haina nemuririi ,făcând parte din dânsa ,semnificând totodată sporul de apăsare,,Viitura ,sporurile pe înfigerea de temei,însufleţirea angajării, înlănţuirea, înfăţişarea la angajare ,iar Nimicul reprezintă tocmai Nașterea ,firul cunoscut ,urmașul ,nahlapul și maul ,puterea de întrupare . ..

    Like

  3. Da G,substanța ipotetică …. în realitate pe noi ne interesează văzduhul ,iar acela e Cadrul de zămislire și își are localizarea la nivelul pământului ,ședem pe el …

    Like

  4. Dacă emoțiile sunt însuflețitoare , gândurile sunt învlăguitoare ,au rol activ de luminare ,respectiv străluminare .Emoțiile țin de lotul martor ,pe când gândurile țin de lotul de probare .Ambele țin de evoluția biologică a umanului ,cu rădăcini înfipte în programul neurolingvistic de servire a concretului prin modulele Senzorial și Logic .Și mai concret dacă vrei ,Emoția –EM = M și semnifică sporul pe rost ,corespondentul său fiind Ortul ,iar OȚIA ( Oxa sau Axa ,Osia Pământului ..de unde vine Preoția sau Sacerdoția ,ori și mai frumos ,doctrina ORTODOXĂ ! ) semnifică angajare pe axă .Și ca definiție clasică Emotionis este impulsul ce aduce reacții nu ? adică tocmai această mișcare spre angajarea în axa lumii ,sau coloana ceriului cum e denumită în mitologie …N-am mai scris eu acum dar e vorba despre emoțiile pozitive și gândurile înălțătoare .Aflai și io în timp că noi reacționăm cam la 800 de emoții ,mi-ar place să le pot numi dar nu cred să fi avut parte de impulsuri pentru toate câte sunt … Sper ca răspunsul să fie mulțumitor ,Noapte bună vouă ! ..și mi-a plăcut remarca ta Il separatio9 , despre veșnicie ,dar noi bănățenii avem o vorbă care zice că, Omul face ce poate nu ce vrea :)) Doamne ajută !

    Like

    • Emoțiile nu sunt eter ,adică nu pot fi acea substanță ipotetică ,sau element individual ,luat separat cu totul de toate celelalte patru elemente.Emoțiile sunt aeter,numai în măsura în care ,acest element este cel rezultat strict din reacțiile și armonia dintre apă,aer,pământ și foc și le conține într-însul în părți absolut egale ,acesta este și realul Cadru de Zămislire de care vorbesc…

      Like

  5. Pe imagine (pe google) a mișcării si timpului de revoluție e aratat clar de ce 365 de zile. Si imi e clar de ce Crăciunul or anul nou vine la echinocțiul de toamnă (steaua sus răsare). In luna august( o dată care posibil e fake ) e o sărbătoare ,Înălțarea Maicii Mariei(fecioara simbolizeaza pământul) deci la data de echinocțiu de toamnă pământul e în punctu 0 si începe un nou ciclu.

    Liked by 1 person

    • Craciunul vine la echinoctiul de toamna, zici? Poti sa detaliezi, te rog?

      Like

      • Creciun e Saturn(Cronos) iar saturnalii e sărbătoare închinate zeului Saturn, care aveau loc cu prilejul terminării muncilor agricole, tot din dex copy Petrecere dezordonată și licențioasă. V. crăcĭun. Din gr kreno înseamnă “a exersa balansul”.

        Like

  6. Olguța spune de Adormirea Maicii Domnului ,care la catolici este numită înălțare ,cu data de 15 august .Adormirea Maicii Domnului ,Preciste (Precesta – Pre-gesta =Plămăditoarea )valoarea nominală P este a plămăditoarei cu încredinţare unică asupra plămadei .Plămada este numită substanța Zalma cu valoarea nominală Z (din Dh) ,de unde născutul plămădit (născut nu făcut) Zalmoxis . Conceptul de adormire semnifică întroducerea în Taină ,Daină sau „Rularea prin înnodare proprie, cu sarcină născătoare asupra pruncului în extenso” sau exact cea care este baza doctrinei ortodoxe..

    Like

  7. Și-atunci noul ciclu ,sau mai corect spus Concept ,începe exact așa cum trebuie ,la Crăciun ,la 25 decembrie ,adică tocmai de la Zamolxis încoace ,se celebrează nașterea noului Concept Remeția sau Re-mesia (Noul Testament, ) de regenerare ,renaștere .sau nașterea noului om.Acesta e cursul de încredințare pe pământurile noastre ,Plugarul care trage brazda mântuirii … .Peștera devine Cer ,sau văzduhul despre care scriam zilele trecute ,că sedem pe el ..El ne trage brazdă neagră și ne face pâine dalbă .. (https://www.youtube.com/watch?v=Y3jNXXgZFq4)

    Like

Leave a comment