Vis noaptea dintre 11 și 12 Octombrie

Se făcea că eram pe scările grădiniţei unde am crescut. Erau doi băieţi care se tatuaseră şi spuneau despre tatuator că nu este chiar atât de bun, că acum trebuie să îşi dea cu diferite soluţii să fie în regulă tatuajul. Apoi unul din ei spunea că nici măcar nu a introdus cum trebuie site-ul lui sub liniile tatuajului. Era un punct din care puteai accesa site-ul.

Apoi am intrat în grădiniţă (in clădire) şi totul era că într-o peşteră, într-o sală. De acolo dădeau mai multe grote întunecate. În mijloc era o gaură care ducea într-un etaj inferior unde era o fântână perfect rotundă, ca un bazin, cu apă neagră.

M-am uitat în ea şi apa s-a limpezit instantaneu. Erau aruncaţi bani în ea, ca pentru dorinţe. Şi monede şi bancnote. Adâncimea era de până într-un metru. Apoi apa s-a întunecat iar şi în apă a apărut un spirit auriu de femeie care ţinea ochii închişi. Avea părul scurt și părea un pic masiva pentru un corp uman. Apoi a dispărut şi apa s-a limpezit iar, însă avea adâncimea de peste doi metri iar banii dispăruseră.

Sus, mă aşezasem la o masă şi am zis să-mi fac un tatuaj. Am ales un cerc cât o moneda de 10 bani iar în mijloc o sabie cu vârful în jos.

Exerciţiu:

  1. Găsiţi cuvintele cheie din vis.
  2. Găsiţi mesajul din vis.

Puteţi pune întrebări ajutătoare.

Posted on October 12, 2016, in Dormitorul, VISE - ELEMENTE DE DICTIONAR and tagged , , . Bookmark the permalink. 18 Comments.

  1. Fântână, femeie, apă.
    O fost o șansă și dus o fost.

    Like

  2. Din relatarea visului tragem concluzia ca TATUAJUL tine de “liniile forta ale fiintei”. Erau vremuri cand tatuajul era strict terapeutic-vindecator. Te duceai la un “shaman”, adica la un solomonar pe limba noastra,, el stia ce-ti lipseste si-ti desena simbolul-viu acolo unde trebuie ca “sa te puna pe roate”.

    In sigla ai Coroana , radacina de Gorun, ai Scut, Sabia iti mai lipsea!

    Consideram “cuvintele cheie” ca fiind: TATUAJ, PESTERA, APA NEAGRA, 10 – adica 1, CERC, SABIE.

    Si ca sa fiu “sigur” ca nu ma iei la misto cu un “like”, iti urez:

    “La mai mare!”

    Like

  3. S-a născut visătorul noaptea?

    Like

  4. Io-ți zic părerea mea da nu râzi și nu te superi!
    Delimitez trei perioade:
    -prima… înainte de naștere, pregătirea pentru coborâre (visătorul pare să fie un suflet tânăr, puține încarnări), probabil trebuia să vină cu un geamăn care nu a reușit
    -nașterea în sine, ieșire în întunericul materiei, copil dorit și așteptat ca pe un cadou, bogăție, de părinți. O perioadă de claritate cu ajutorul unei ființe feminine (mama?!).Din nu știm ce motive acea claritate se retrage odată cu lipsa persoanei.
    -perioada trei, când visătorul se hotărăște să pășească singur pe drumul evoluției, are spiritul pentru dreptate foarte dezvoltat dar alege non-lupta(sabia cu vârful în jos).
    Ai promis că nu râzi de mine!

    Liked by 1 person

  5. Ok, George . Uneori mai “fortez” si eu putin lucrurile. Mi se pare ca ne-am mai dezmorti.

    Zice unu: “am 6.000 de prieteni pe facebook, da’ culeg via singur!”. Realitatea virtualului.

    Liked by 1 person

  6. Din nou curios. “Tatuajul” cu sabia era cumva pe deltoidul anterior al umarului drept? Sau unde era plasat?

    Like

  7. Pe umarul stang, cam zona pe unde se faceau vaccinurile pe vremuri (unde toti barbatii au acea “floare”)

    Like

  8. Da. Multumesc! M-am cautat, si la mine vaccinul e pe triceps, adica mai jos si mai in spate. Spada de care vorbeam este unde am banuit. Ramane de aflat semnificatia locului, cat si a partii: stanga sau dreapta. Interesant , cum din rostogolirea vorbelor noastre apar noi cunoasteri si semnificatii.

    Like

  9. O altă varianta. E întâlnirea din copilărie cu o femeie care vindecă (am uitat cum e in română) care ţia schimbat câmpul electromagnetic.😃

    Like

Leave a comment