Cei 100 de oameni

Adevărul este că Dumnezeu nu ne-a creat perfecţi. Ne-a creat însă apţi de a atinge perfecţiunea. Dacă vreţi, a construit în noi un subprogram care să ne conducă către perfecţiune.

Adevărul este partea din noi care ne permite să evoluăm sănătos. Tot ceea ce încalcă acest simplu principiu, aduce schimbări majore sau minore. Umbra a reuşit cumva să aducă diplomaţia, care înseamnă a spune adevărul dar fără a fi sincer. Aceasta înseamnă marketing.

Mi-ar plăcea să ştiu ce gândesc cei 100 de oameni care au dat follow acestui blog despre responsabilitatea fiecăruia dintre noi în faţa vieţii.

  1. Care este menirea mea?
  2. Care este responsabilitatea mea?
  3. Cum construiesc pentru ceilalţi?
  4. Contează cine vine după mine dincolo de rudele mele de sânge?
  5. Până unde pot merge pentru a găsi echilibrul?
  6. Pot strânge mâine într-un sac tot trecutul meu şi să-i dau foc?
  7. Cum aş conduce o comunitate dacă aş fi ales liderul lor?
  8. Ce aş învăţa o clasă de copii dacă mi s-ar cere?
  9. Când l-am văzut ultima dată pe Dumnezeu lucrând?
  10. Îmi este frică de mine?

Scrie-ţi la propriu răspunsurile şi vedeţi ce vă răspunde interiorul vostru. Apoi puneţi DA/NU la fiecare răspuns, notând cu DA răspunsurile care vă satisfac cu adevărat. Ce rămâne în dezechilibru este timpul care v-a mai rămas din viaţă. Doar că este exprimat în altă unitate de măsură.

Posted on July 27, 2016, in Exercitii, Social. Bookmark the permalink. 13 Comments.

  1. Cumva cred ca poti pune raspunsurile in doua cantare diferite 😊

    Like

  2. “Sunt şi flacără şi jar/ Sunt şi jertfă şi altar/ Sunt şi apă şi pământ/ Sunt şi renegat şi sfânt…/ Sunt şi lacrimă şi ochi/ Sunt descântec şi deochi/ Sunt din lemn şi sunt din piatră/ Sunt şi margine şi vatră…/ Sunt şi cremene şi lut/ Sunt sfârşit şi început/ Sunt şi aripă şi zbor,/ Sunt şi jale, sunt şi dor…/ Sunt şi tată, sunt şi fiu/ Devreme şi prea târziu/ Sunt şi strigăt şi tăcere/ Sunt şi cântec şi durere…/ Sunt şi miere şi pelin/ Ursitoare şi destin/ Am fost ieri şi fi-voi mâine/ Sunt otravă şi sunt pâine./ Sunt şi boală, sunt şi leac/ Sunt secundă şi sunt veac/ Sunt şi grabă şi răbdare/ Amintire şi uitare./ Sunt izvor şi sunt un munte/ Sunt şi talpă, sunt şi frunte/ Sunt şi beznă şi lumină/ Iertare şi ghilotină…/ Sunt şi bici şi mângâiere/ Neputinţă şi putere/ Liber şi legat în lanţ/ La tribună şi în şanţ…/ Sunt tânăr şi sunt bătrân/ Preacucernic şi păgân/ Sunt blestem şi sunt urare/ Sunt şi ploaie şi ninsoare…Sunt şi iarbă şi stejar/ Semn şi piatră de hotar/ O fărâmă de atom/ Sunt şi voi rămâne…om.” D.M.Tomoioaga

    Liked by 3 people

  3. Apropos de Sermoterapie ,unul dintre argumente : https://www.youtube.com/watch?v=hr85di_m7uw

    Like

    • Ca sa pricepem ce este “Sermoterapia” e trebuitor sa incepem de undeva, cel putin.

      Recomandam cu drag cartea “Dhyanna, Printesa daca”, al carei al-2-lea volum a aparut de curand pe piata. Autorul este Paul Buica, architect de “case speciale” si discipol al domnului Albu Gral.
      Cartea este garantat “terapeutica”, precum si initiatica.

      Amintim cu aceasta ocazie celor interesati, ca “civilizatia Atlantidei” a cazut datorita “sacerdotiului feminin deviant, asociat cu revolta castei razboinicilor”. Pozitionarea corecta a femeii in societate a fost, este si va fi cheia!

      Like

      • Căderea Atlantidei se identifică cu neputința calculatorului cerebral de a mai lucra în conformitate cu cuvântul.Conflictul mental al zeilor din Atlantida duce pe de o parte la scufundarea Atlantidei,iar pe de altă parte duce la destrămarea zeilor pe pământ.Anul 12000 îHR.a coincis cu ultima filă din din progresul în care Creierul a fost adus la capacitate maximă de funcționare în oameni ,dincolo de cele 22 de miliarde de conexiuni neuronale în programul oamenilor ,se mai reușise extinderea cu alte 2 miliarde ,după care s-a produs Prăjirea .Zeii lumești nu puteau fi mai mult decât lumea care îi crease ,nemaiavând unde să depoziteze un univers stereotipal ,în creier instalându-se delirul ,e cumva exact ca în vremea pe care o trăim acum ,stau oamenii și așteaptă salvarea din ceruri ,new age-ul ăsta a prăjit multe creiere ,stau ei și zic de iubiri necondiționate dar habar nu au ce înseamnă asta .Cât țin de poziția femeii sunt absolut de acord ,abstractul nu poate lua locul Rațiunii niciodată și cred că în Ev.lui Toma chiar zice undeva așa : Simon Petru le-a spus: “Lasati-o pe Maria sa plece dintre noi, caci femeile nu sunt vrednice de viata. ” Iisus a spus: “Eu insumi o voi calauzi în asa fel încât s-o fac barbat, astfel încât sa poata devini si ea un suflet viu, asemenea voua, barbatilor. Caci orice femeie care se face singura barbat, va intra în Împaratia Cerurilor. ” …Emoția și abstractul nu pot lua locul Rațiunii, asta e clar !

        Like

      • Chestia cu “femeile nu sunt vrednice de viata” e chiar amuzanta! deoarece femeile sunt chiar viata, motorul vietii si care aduc viata pe Phamenta.

        Faptul ca bau-bau le-a “imbarligat” sa-si vopseasca unghiile si sa poarte tocuri ca sa ii semene e alta poveste. Prin “Eva” s-a produs beleaua, de pe urma careia cine stie cat vom mai trage!

        Idee: Abel si Cain sunt frati doar de mama. Adam a fost “incornorat”. Semit=insemnat.

        De ce as crede tot ce spune crestinismul iudaic?

        Femeia nu trebuie sa se faca barbat, ci mai degraba sa aiba barbat! E suficient pentru armonie si desavarsire.

        Liked by 1 person

  4. Teoria cu Atlantii. In baza caror izvoare sau marturii se fac afirmatiile?

    Like

    • Sant trei “izvoare” principale(cel putin):

      1. Stiinta/Cunoasterea Traditionala – pastrata integral in “Centrele Initiatice”, astazi ocultate, dar inca vii, fiind “nemuritoare”, cata vreme actuala omenire exista.

      2. Romania are multi “chaneleri” si mediumi de cel mai inalt nivel pe planeta, si care sunt doar in “slujba”Adevarului”

      3. Toti cei care au auzit de cuvantul “Atlantida” si care sincer si dezinteresat se intereseaza ardent de subiect au avut roluri semnificative acolo, si deci “rezoneaza” cu informatiile accesate personal sau de altii.

      PS: La Buzau au fost “lemurienii”.

      Like

  5. (…)Istoria corectă în spațiul românesc
    12000-11393 Îhr – desăvârșirea punerii în lucrarea de probare a E-ului adăpostitor prin Rama și discipolții săi, Ramaniții
    11393 -7888 Îhr Remeția – în care se conservă așezarea noului Eu în lucruri (Levadiția,Chindia)
    7888-5041 îHr Romoșia – perioada de trecere din timpul de mamă al Eu-lui ,fecundarea propriu-zisă (Palatul de Cleștar )
    5041 –anul 1 dHr-perioada de înscriere în uter ,Eu=l zgăotic sau Eu-l romyn (Peștera Ialomicioara )
    1 -510 dHr perioada Ursării (Templul Ursitoarelor )
    510 (477)-1000 (977) d.Hr.perioada compromisurilor patristice de la Basarabi și Durostorum
    1000(977) – până în zilele noastre ,perioada Gestației eotice a românității (Nucu,Săcărâmb,Țipova ) …(…)……….din cartea Concepte de Sermoterapie ,de Grigore Albu Gral ,pag 87…..
    Ce se găsește în paranteze în textul de mai sus ,sunt zonele unde au fost citite înscrisurile și aparțin fiecare în ordine ,datelor la care au fost trecute … Prin urmare avem în acest caz un om care a citit înscrisuri runice,simbolice și de altă natură și nu e vorba de vise și alte nedumiriri :))
    @ George G ai mai sus date despre zona Buzăului și nu știu dacă mai putem vorbi de lemurieni între 500 și 1000 d.Hr. …

    Like

    • Totusi, nu inteleg un lucru: oamenii de dinainte de nasterea lui Christos cum tineau socoteala anilor? In mod sigur nu foloseau termenul “suntem in anul 5 inainte sa se nasca C.”. O numerotare sigura aveau si sigur o foloseau in inscrisuri. Intrebarea care se pune este de ce acei mediumi sau acei oameni care au citit rune si inscrisuri folosesc intotdeauna termenii de “12000 i.hr.” si nu “acum 122016 ani”?

      Liked by 2 people

      • Habar nu am G,dar mai știu că nenea Albu spunea că anul Zero trebuia să fie cu 33 de ani înainte și atunci noi am fi acum cu 33 de ani înainte ,asta înseamnă că am fi de drept prin 1983 abia ..

        Like

    • Ne-am interesat:

      “Templul Lemurian” de la Nucu este de acum 25.000 de ani. Intrarile sunt evidente, toate sunt semicirculare si toate au fost zidite dinspre inauntru. La fel la Biserica improvizata de la Alunis.

      Like

  6. Într-un fel e mai bine așa,asta înseamnă că avem și mai mulți ani până vine Hristos ,mai avem vreme să ne dumirim :))

    Liked by 1 person

Leave a comment