Până unde funcționează radiațiile

Ne lovim din ce în ce mai des de problema radiațiilor. Pentru cei mai mulți oameni, radiațiile emise de monitorul calculatorului duc la slăbirea vederii. Ce este de făcut? Nu știm, depinde de consecințe.

S-au încercat tot felul de trucuri, ba cu filtru de protecție, ba cu distanța regulamentară sau altele. În cele din urmă ori sunt greoaie, ori nu dau randamentul scontat. Ideea de bază este întotdeauna scursă printre degete.

Discutând pe marginea radiațiilor cu spectru mic în influența nocivă

Oricine și-a dat seama că într-o încăpere suficient de protejată de pereți de beton groși sau într-o cameră îngropată adânc, radiațiile nu pătrund. Nu au putere. De aici se deduce că au un câmp limitat de acțiune.

Un alt lucru demn de luat în considerare este modul lor de formare și de emisie. Nu este o lecție nesfârșită și ca atare vă puteți informa pe net. Partea ce trebuie reținută este următoarea: rememorând cele expuse de Wilhelm Reich în cărțile sale despre orgon și formarea lui, reiese suficient de clar că orgonul (ca și alte radiații) este în strânsă legătura cu încăperile, cu camere închise cel puțin pe jumătate (ne referim aici la cilindrul deschis).

Cele de mai sus ridică un semn de întrebare asupra faptului că radiațiile emise într-o cameră, se manifestă în locul în care sunt emise pentru că sunt ținute pe loc într-un mediu care le favorizează.

În cazul în care veți folosi laptop-ul în aer liber, veți avea surpriza de a realiza că nu sunteți afectați. Pentru că se disipează în atmosferă și sunt absorbite spre anulare. Acestea sunt însă radiațiile nefocusate într-un singur punct.

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on April 24, 2016, in Laboratorul, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: