Neantul

Neantul este o forma de manifestare a barierii energetice din jurul dimensiunii singulare create special pentru planeta Pamant. Aici, suntem inchisi cu totii pana la sfarsitul zilelor de transformare. Apoi urmeaza perfectiunea, unicitate. Si noi, si Zeii vom ajunge intr-un punct in care vom fi atat de echilibrati, incat aceasta bariera nu ne va mai putea opri. Acesta este legamantul pe care l-au facut toate spiritele inainte de a se intrupa pe Pamant: pana la sfarsit, oricunde ar fi acel sfarsit.

Cine crede ca traim o singura viata in realitatea imediata, cine crede ca e timp ca spiritul sa invete in doar 65 ani (ca medie de viata pentru omul actual), cine crede ca se nasc copii si mor dupa cativa an, zile, ore doar pentru ca totul este haos, ei bine aceia sunt cei care nu mai suporta legamantul.

Intrarea in neant este deosebit de periculoasa si in general se produce prin durere. Desigur, se poate intra in neant prin asimilarea de substante menite sa distruga echilibrul fizic al corpului, diferite meditatii care te pot “rapi” dincolo si tot asa.

CUM ARATA NEANTUL

Neantul este un camp infinit al iluziilor care se acceseaza ca si visele, prin intermediul creierului. Acolo poti crea iluzii si poti crede in iluzii la nesfarsit. Te poti pierde si te poti regasi. Neantul este usor de recunoscut la o persoana pierduta: nebunia. Cei mai mari oameni de geniu s-au pierdut ades in neant. A nu se confunda cu abisul.

SIMPTOME

Pierderea memoriei imediate, partial sau total.

Identificare cu alte personalitati (a nu se confunda cu rezultatele clarvederii sau regresiei)

SURSE IN CARE SE POMENESTE DESPRE

Tablitele de smarald ale lui Thoth Atlantul

Inception (filmul)

Posted on March 2, 2016, in Prispa and tagged . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Foarte adevărat G și cred că aci se încadrează și delirul mistic ,am cunoscut o mulțime de asemenea personaje ,direct sau indirect ,care din pricina părului lung,al bărbii și-al culorii ochilor albaștri se consideră Christoși …

    Liked by 1 person

  2. Poate tot în acest context, o persoană dragă mie și-a amintit de un legământ făcut înainte de coborâre, legământ care ar fi trebuit să ne ajute să nu ne pierdem:
    „Eu sunt liber și voi fi întotdeauna liber! Eu sunt lumină și voi fi întotdeauna lumină, din veac în veac. Acesta este jurământul!”

    Like

Leave a comment