Inactivare si stimulare

Despre inactivare

Povestea cu chakrele este mai complicata decat credeti pentru ca ele apartin de fiecare corp subtil in parte. Astfel, dupa moarte, spiritul petrece mai multe praguri prin care iese de sub influenta acestor corpuri.

Primul prag este cel care tine 3 zile de la moartea corpului fizic, atunci cand se pastreaza corpul neinsufletit neingropat. In aceste zile, chakra radacinii se stinge, astfel incat impamantarea ajunge nula. Practic, instinctele de supravietuire devin amorfe, amortite, adormite. Corpul subtil sau campul de protectie emis de chakra, dispare.

Al doilea prag il reprezinta cel de 40 zile, cand se anihileaza puterea chakrei sexului (atasamentele) si odata cu ea corpul aferent emisiei ei. De aceea, se recomanda ca timp de 40 zile de la inmormantare sa nu se mearga la locul ingroparii. Aceste praguri le are credinta bisericeasca (m-am ferit sa folosesc termenul de biserica ortodoxa) pentru ca informatiile sunt vechi. Este motivul pentru care initiatii promoveaza ideea de a-ti trage vitalitatea in cap, la moarte. Astfel, se pastreaza memoria, cea care este inmagazinata in tot corpul, pana la urma. De asemeni, acesta este temeiul pentru care biserica nu accepta incinerarea: se ard toate campurile deodata si spiritul nu poate fi unul pregatit.

Intrebarea de final este daca chakrele se dizolva si ele odata cu campurile sau raman un mecanism inactiv al identitatii fiecarui spirit in parte. Daca acest mecanism ramane pasiv pana la o noua incorporare cand chakrele se activeaza pentru inca o data, in concordanta cu faptele si evolutia din viata anterioara. Caci daca este asa, s-ar putea ca pe cer sa vedem chakre in loc de stele, active sau pasive. S-ar putea ca un sistem ceresc de stele sa fie un organism eteric, si poate asa au capatat nume constelatiile.

Despre stimulare

Unul din cele mai bune exercitii de stimulare si intarire a chakrelor este frecarea fizica, cu mainile, in sens circular invers acelor de ceasornic. Acest lucru revitalizeaza nucleul ei si o face foarte, foarte activa, fortificand in acest fel si campurile de protectie care reprezinta armura in caz de atacuri spirituale.

Exista, de asemeni, si procedeul de stimulare prin bataie. Spre exemplu, activarea la maxim a chakrelor palmelor se face prin bataie a palmelor, una de alta, de 3 ori (nu intrebati de ce de 3 ori pentru ca nu vom sti sa raspundem).

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on January 25, 2016, in Salonul and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comments.

 1. Ba, dar nu comenteaza nimeni nimic niciodata? Va multumiti doar sa dati like-uri si mike-uri, sau sunteti blazati, plictisiti de ce ne daruiesc “astia” cu blogul lor?

  In ce calitate intreb? Pai in calitate de unul care a beneficiat foarte mult de vorbele spuse pe aici de-a lungul timpului. Chiar nu vreti sa ne stimulam reciproc creativitatea si sa ne impartasim unii altora ce am reusit sa “intelegem”?

  E 2016, trezirea si scularea! e mai tarziu decat crezi!

  Like

  • CasaEVV este un pom cu fructe, unele fructe sunt la baza lui, altele in varf. Orice trecator poate gusta din fructe fie ca intinde mana, fie ca se urca in varful pomului, fara sa se simta stingherit. Din tulpina sa curg trei izvoare, unul cu apa limpede, unul cu lapte si unul cu vin. Oricine este binevenit sa-si potoleasca setea fara sa lase datorie in trecerea sa.

   Daca trecatorii vor dori sa sada la umbra pomului si sa schimbe o vorba despre drumul lor, este o placere. In oricare din cazuri, izvorul va continua sa curga, pomul sa faca fructe. Cine a ajuns pana aici, nu a fost in van drumul sau. Iar rasplata sa nu vine de la pom si nici de la izvor, ci de la cel care tine in palmele sale Infinitul.

   Cu drag,

   Liked by 1 person

 2. Pomul bun si omul copt!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: