Proiectul

Pentru a crea lucruri, pentru a le aduce la viata, sunt necesare doua cai: calea credintei si calea imaginatiei. Fara ele nu se poate crea, orice si oricine ar zice ce-o vrea.

Dar acestea reprezinta doar tema principala, pentru ca a patrunde in lumea infaptuirilor, trebuie sa lasi semne de dorinta, indicatori care sa specifice exact ce vrei sa alcatuiesti. Forma cea mai clara pentru a face acest lucru este intocmirea unui proiect.

Procedura intocmirii proiectului este simpla: pe o foaie de hartie se astern fraze ce caracterizeaza dorinta voastra, la timpul prezent (pentru ca trecutul si viitorul sunt energii) si fara negatii. Chestiunea cu negatia este discutabila, dar recomandam sa fie fara negatii.

Apoi se impatureste proiectul. De aici exista o ramificatie de actiuni pe care le puteti face: fie plasati proiectul sub o grila de cristale (cazul Reiki), fie plasati proiectul in rama unei icoane (cazul manastirea Caraiman – Busteni), fie il pastrati cu voi si il cititi si recititi la nesfarsit (cazul NLP). Toate cele de mai sunt la fel de valabile si sunt incercate pe propria noastra piele. Rezultatele nu apar de pe o zi pe alta. In functie de versatilitatea voastra timpul de reactie al Universului este in variatie mai mare sau mai mica. Poate materializarea proiectului va va gasi intr-o postura in care nu va mai doriti implinirea materiei. Asumati-va si respectati Universul! Este un contabil desavarsit.

Recapitulare:

 1. Numirea actiunii pe care o doresti
 2. Asternerea planului pe hartie in pasi siguri, la timp prezent si fara negatii
 3. Plasarea in apropierea unei surse de energie crescuta

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on January 17, 2016, in Salonul. Bookmark the permalink. 6 Comments.

 1. Alaturi de CREDINTA si IMAGINATIE consideram “necesara” / bine venita / trebuitoare si EMOTIA. Trei stalpi e mai corecti ca doi.

  Pana la acest articol extrem de generos, desi nu l-am constientizat din prima, vorbele rostite de mine cu voce tare (Vishuda, Akasha) pentru programarea mintii subconstiente incepeau cu “doresc sa…”

  Desteptandu-ma, am reformulat totul la timpul prezent si afirmativ. Puterea si viteza in implementare a crescut indicibil.

  Oare unde o sa ajung?

  Voi experimenta: plasarea “proiectului” intr-un buzunar de langa inima, precum si langa o “icoana” foarte speciala pentru mine.

  “O sa auziti voi de mine! ”

  , spunea “prostul” satului, considerandu-se neinteles.

  Liked by 1 person

 2. Nu stiu daca as face din emotie stalp, mai degraba as lasa-o sa fie un cablu intre cei doi stalpi, prin care sa se transmita vibratia, dar da, emotia face sa se miste lucrurile. Imaginezi, crezi si traiesti creatia. Parerea mea 🙂
  p.s. rezultatele pot aparea de pe o zi pe alta, dar atentie la formulare, e ca in bancul cu pestisorul de aur, ceri doua saptamani de concediu si te trezesti cu varicela :))

  Liked by 1 person

 3. Asa este! am “vazut” si eu, dar nu am avut suficienta “putere” sa o exprim ca tine, Kamsh!

  Ma bucur! vorba domnului Grigorescu : “unde nu poate unul, poate altul!”

  Binenteles ca formularea este esentiala, aici ar fi “arta”, dar in primul rand se impune Consacrare si fundamentare a “Scopului”.

  Cat despre Perseverenta as lasa-o in seama asiaticilor.

  Imi pare ca Perseverenta tine de Timp, ori daca e sa se fi trezit focul pasiunii, timpul nici nu mai este sesizabil.

  Liked by 1 person

  • Perseverenta nu e tocmai punctul meu forte, asa ca ma bazez pe “mitul”celor 17 secunde 🙂 si pe calitatea emotiei. Daca este prea puternica, arde, daca este prea slaba, ambigua, impulsul nu e destul de puternic ca sa poata prinde forma. Perseverenta este utila pana dibuiesti calitatea emotiei, pana faci acordajul fin, adica pana la prima experienta reusita. Dupa aceea, credinta face restul.

   Like

 1. Pingback: SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3) | Gabriel Newman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: