Ultima forta – episodul III

Descoperirea, dezvelirea sau decojirea

Daca va amintiti, spuneam ca durerea are doua triggere. Unul este presiunea, celalalt este ruperea campurilor de protectie.

Campurile de protectie se refera la protectia spiritului, in genere. Sufletul este protejat de catre spirit. Slabeste spiritul, se ajunge la suflet.

Este necesar sa cunoastem ca aceste campuri sunt o proiectie a chakrelor. Fiecare chakra emite energie de forma unui camp care inveleste corpul. Fiind 7 chakre, spiritul este infasurat in 7 campuri de protectie. Cu cat se patrunde in campuri mai adanc, cu atat durerea este mai mare.

Este usor de observat ca spiritul poate fi redirectionat in corp, precum apa intr-un recipient. Acest transfer al partilor de spirit poate fi facut la nivel spiritual, fizic dar si mecanic insa numai pentru timp limitat.

Atentie! Matricea spiritului ramane intotdeauna aceeasi, din cate cunoastem. Campurile sunt cele care pot fi modificate.

La nivel spiritual

Personajul principal din filmul Kung Fu, a spus la un moment dat (citez din memorie):”Fii una cu durerea si durerea nu te va mai atinge“. Mi-au trebuit ani de zile sa inteleg ce inseamna cu adevarat. Inseamna ca daruindu-te durerii, dizolvi teama. Fara teama, durerea tinde sa se stinga si se pierde. Apoi, pana la stramutarea bucatilor de spirit dintr-o parte in alta, este doar tehnica. Teama, in general, creste in intensitate prin prisma vizualului si a auditivului.

La nivel fizic

Spiritul se retrage din calea frigului. Degeratul este exemplul cel mai la indemana. El face ca bucati din spirit sa se retraga din partea corpului. Un alt exemplu este faptul ca o durere dispare in cazul in care se pune gheata pe rana. Pentru ca daca nu exista bucata de spirit, nu are ce sa doara.

Mecanic

Aici intra manipularea centrilor nervosi “responsabili cu durerea”. Presopunctura, acupunctura, hipnoza si anestezia ii cunoaste cel mai bine.

Sa avem o trecere usoara in nou!

CasaEVV

 

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on December 30, 2015, in Salonul and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: