Exercitiu de decorporare – partea I

Sunt doua lucruri indispensabile pentru a reusi in viata. Unul este imaginatia, celalalt este credinta. Oricare dintre ele lipseste, sunteti pe minus, credeti-ne pe cuvant! De ce? Pentru ca lumea in care traiesc oamenii este limitata iar pentru a putea patrunde in Lumea Mare, creierul are nevoie sa fie pregatit. Altfel, tensiunea va fi prea mare si sistemul va ceda.

Pentru a exersa tehnica decorporarii, sunt importante cele doua valori pomenite in paragraf, iar pentru asta, procedura clasica care duce la rezultate se bazeaza pe dezvoltarea imaginatiei si a credintei.

Pasul 1 – Saptamana 1

Intindeti-va intr-un loc unde sa nu fiti deranjati si in care va simtiti confortabil si in siguranta. Inchideti ochii si mentineti claritatea mintii. Imaginati-va ca aveti ochii pe umarul drept. Ce vedeti? Ce detalii are camera? Cum apare locul pe care sunteti intinsi? Mentineti 5-10 minute. Mutati ochii pe umarul stang. Ce vedeti? Cum este partea stanga?

A doua zi veti avea ochii pe genunchi, a treia zi pe talpi, a patra pe sold, si tot asa pana la sfarsitul saptamanii.

In ultima zi, mutati-va ochii in oricare colt al tavanului. Ce vedeti de acolo?

Acum intelegeti? Ne vedem pe 30 Decembrie pentru Saptamana 2!

 

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on December 23, 2015, in Prispa and tagged , , , . Bookmark the permalink. 9 Comments.

 1. Ce înseamnă a REUȘI în viață, la ce valori te raportezi?!
  Imaginația este un viciu care se folosește de trecutul mort pentru a-l procesa în alte și alte variante, iar credința este o altă formă de înregimentare în acelaș trecut mort.
  Chiar crezi că în LUMEA MARE poți pătrunde cu cel mai limitat organ…creierul ?!
  Decorporarea nu este nici o joacă, nici o tehnică, nici un modus vivendi…Este periculos să te apuci de lucruri pe care nu le stăpânești. Tu te-ai decorporalizat?! Nu cred, după cum vorbești…Cum prezinți problema…este un fel de fitness.
  Să nu te superi că vorbesc fără menajamente, dar nu te juca cu focul. De la aceste exerciții prezentate fără o detoxifiere interioară…poți da ușor în schizofrenie.

  Like

 2. Salut, Calin! Ce mai faci? Sa stii ca nu faci un lucru rau spunandu-ti parerile, deci nu-ti face probleme pentru asta. Fiecare om are constiinta lui si nu pot fi egali in cunoastere niciodata.

  Uite, tu m-ai urcat pe varf pe o parte a muntelui, eu o sa te cobor pe partea cealalta astfel incat sa fie calatoria completa si apoi, la final, tragem concluziile.

  Despre schizofrenie nu stiu foarte multe, a atins subiectul din punct de vedere spiritual Argeseanu si i-am apreciat scrierile. Ce iti pot spune insa, este ca decorporarea nu se poate face fara sa ai o detoxifiere in prealabil. Tocmai aceste exercitii conduc catre aceasta curatire, caci intelepti sunt cei care calatoresc, in lume, prin carti, printre oameni. Iar intelepciunea duce la curatenie.

  Eu am trait decorporarea in doua randuri, niciodata la voie, insa am exersat mult pe tema asta. Niciodata nu am sfatuit oamenii despre tehnici prin care eu personal nu am trecut. Nu-mi permit din punct de vedere al onoarei sa trimit oamenii la lupta fara ca eu insumi sa fiu pe cal in mijlocul campului. Ai dreptate cand spui ca o prezint in tehnica, insa tehnica nu este ceva ce ruineaza. Lucrurile facute in echilibru nu duc decat catre evolutie.

  Lumea Mare numesc universul pe care nu il vedem, nu il percepem, nu intram in el pentru ca mintea noastra nu il poate incape. Nu poti vedea ceva ce nu crezi ca exista. O furnica nu poate intelege ridurile de pe frunte decat ca santuri enorme. In rest nimic. Nu istoria faptelor care a dus la aparitia lor, nu ceea ce inseamna pentru om, nimic. Asa este si cu Lumea Mare.

  Finalul il rezerv imaginatiei si credintei. Cand avem speranta unui viitor, inainte de toate il imaginam. Apoi ii dam viata crezand in el. E un soi de copycat cu ce a facut Dumnezeu cu omul in Biblie, daca vrei.

  Sarbatori frumoase, Calin, si mult succes in cautarile tale!

  Cu drag,

  Like

 3. A te decorpora – a muri. E mai pe Scurt și mai clar, la ce ar folosi practica, asta-i întrebarea? Părerea mea că văzutul, auzitul etc nu ţin de decorpora, e atașament.

  Like

 4. Toate femeile stie ca, nu mintea este cel mai slab organ… dimpotriva, e cel mai puternic!

  Decorporarea ne va fi utila in viitorul care deja a a inceput.

  Parte dintre cei pe care-i stiu ca s-au jucat cu chestia asta sau lasat la un moment dat deoarece, la intoarcere nu reuseau sa suprapuna perfect corpurile subtile peste corpul fizic, de unde si durerile. Dar asta a fost de mult, “tehnologiile” sau upgradat intre timp.

  Nu cred ca e mai periculos decat a manca alimente modificate genetic si a respira chemtrails!

  Like

  • La revenirea in corp, pare să fie foarte important: să nu deschidem imediat ochii. O inspirație foarte profundă sau două (s-ar putea să simțiți cum intrați în corp prin toți porii, dar mai ales prin palme, cap și tălpi), să mișcam cu ochii închiși degetele de la picioare, apoi cele de la mâini și eventual o frecție cu ochii tot închiși. Toate acestea ancorează în corp spiritul călător. Abea apoi să deschidem ochii.

   Like

 1. Pingback: Exercitiu de decorporare – partea II | CasaEVV

 2. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: