CAINELE NEGRU

Ce inseamna cand visez caine negru?

Este o tema pe care am abordat-o si in trecut si pe care vreau sa o reamintesc intrucat nu este o chestiune usor de trecut cu vederea avand in vedere.

Foarte pe scurt va voi spune ca semnificatia cainelui negru in vis este aceea ca sunteti vizati de ritualuri magice. Ce va spun este un lucru probat de cel putin trei oameni, despre care ii voi aminti aici impreuna cu visele lor:

OVIDIU DRAGOS ARGESEANU, unul din cei mai cunoscuti si priceputi terapeuti prin reiki pe care ii are Romania zilelor noastre, a avut un vis in care urmarea o batrana uracioasa intr-o pestera si a fost oprit de un caine negru extrem de agresiv. Nu-mi amintesc cu detalii, insa expune acest vis intr-una din cartile sale. Persoana in cauza era o vrajmasa declarata a parintilor calugari, mentori ai lui Argeseanu.

JENNY L., este o femeie de varsta mijlocie cu care am lucrat in Liverpool si care avea frecvent un vis cu un caine negru care ii batea la usa casei. Niciodata nu se putea abtine sa nu deschida, desi stia intotdeauna ce urma sa fie. Cainele intra si o alerga instaurand in ea o adevarata trauma. Si-a amintit la 5 minute dupa ce a negat vehement ca ar putea exista astfel de bazaconii (vezi ritualuri magice) ca avea o sora vitrega care cu 10 ani in urma facea astfel de ritualuri si a fost cumva renegata de catre familie.

Cea de-a treia persoana, SUBSEMNATUL. Am visat ca ieseam dintr-o padure spre niste blocuri inalte si fancy. Am vazut prima data cotete de caini, cinci pe partea stanga si cateva pe partea dreapta. Aliniate toate. Am stiu ca nu e de bine, si chiar au aparut. Toti cainii erau negri si extrem de agresivi. Este cel de-al doilea vis cu un caine negru pe care il am in existenta mea.

In incheiere, spunem despre cainii de orice alta culoare ca simbolizeaza prietenii actuali.

Seara frumoasa sa aveti!

Posted on December 10, 2015, in VISE - ELEMENTE DE DICTIONAR and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Mă pregăteam să plec din casă. Am pus mâna pe clanța ușii și am deschis-o. L-a mine s-a repezit un rottweiler uriaș negru, turbat, cu dinții rânjiți și plin de bale. Am trântit ușa și m-am trezit transpirată de groază. Era un vis din cele pe care știam că trebuie să le rezolv.
    A doua zi într-un moment de liniște după ce mă rugam să primesc o idee cum să-l rezolv, m-am așezat comodă și am reâncărcat visul. Pe vreme aceea lucram cu totemurile mele. Aveam vulturul, lupul alb și cobra. Am ales cobra și am ieșit la ușă. Când câinele a văzut cobra, a scâncit și s-a așezat în fund nepierzând-o din ochi. L-am întrebat ce vrea. A fost trimis, îmi răspunde. Nici nu m-a interesat de unde vine dar am aflat că-i este foame și sete. Am lăsat cobra la ușă, am intrat în casă și am adus un bowl cu mâncare și unu cu apă. După ce a mâncat și a băut l-am trimis înapoi de unde a venit. Și să nu te mai întorci niciodată i-am spus.

    Liked by 1 person

    • Sa poti transforma situatii, este o mare abilitate! Bravo! Poate candva, datoriile se intorc in vreun fel.

      Liked by 1 person

      • Se intorc sau nu, am invatat ca nu-i cazul sa ma intereseze caci legile universului sunt clare si functioneaza perfect fara interventia sau observarea mea in acest sens. Deci nu-i nevoie sa-mi consum energiile gandind asa. Dar,am avut ocazia sa urmaresc cu detasare un deznodamant pe masura(foarte trist). De atunci m-am linistit si mi-am intors curiozitatea spre lucruri mai constructive.

        Like

      • Ce mi se pare foarte important sa-ti transmit acum este ca, in formarea abilitatilor de care vorbesti, un merit important este al celor care m-au bombardat cu incapatanare. Din acest punct de vedere sunt plina de recunostinta.

        Like

Leave a comment