Invitatie la MEDITATIE DE GRUP

Toata lumea stie despre cei care au murit in incendiul din ziua de Vineri noapte. Lumea este socata si multi s-au regrupat. Multi nu au stiut cum sa se regrupeze.

Personal, cred ca oamenii au impamantenit atat de bine in mintea lor frica si indiferenta, incat atunci cand le explici Adevarul, nu numai ca refuza sa-l creada, dar continua sa-si inventeze idolii artificiali care ii tin la caldura mentala si sufleteasca: ignoranta sau sminteala. Doua tabere aparent lejere, dar extraordinar de consumatoare de energie.

Stim cu totii ca pana Vinerea viitoare doar 2 % dintre toti cei afectati acum, vor mai tine proaspat in minte trauma martorilor. Iar aceia sunt rudele celor afectati in mod direct si care acum impart spitalele si mormintele. Pe cuvant va spun asta, pentru ca stiu cati aprind lumanari de aducere aminte si cinstire a acelor cateva sute sau mii care au murit in revolutia din Decembrie pentru un tel inalt, poate cel mai inalt: LIBERTATEA.

De aceea, ipocrizia oamenilor este strans legata de nebuneasca viata cotidiana pe care o traim. Nimeni nu este vinovat de viata si momentul pe care le traim, dar sunt vinovati de societatea pe care o impartim si o construim prin alegerile noastre si mai ales prin delasarile noastre.

Casa EVV va invita la meditatia de grup, in aceasta noapte la 00:00, pentru restabilirea “climatului” energetic al celor ce sunt parte directa a traumei cauzata de incendiu: morti, raniti, familii, cei meniti sa ii ajute pe acestia. La fel cum v-ati obisnuit, este nevoie de orice forta, fie ca este rugaciune, meditatie, gand, sisteme de lumina, orice atrage lumina si implicit vindecare si viata.

Va invitam sa renuntati la a urmari emisiunile de stiri TV, nu vor face decat sa sporeasca imaginatia care va va drena de energie! Faptic, vorbind. Asadar, fiecare sa faca ce stie cel mai bine!

Pe curand!

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on October 31, 2015, in Eveniment. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: