Formarea si deformarea Norocului

Norocul a fost dintotdeauna un element misterios si ravnit, uneori urat sau compromis la adresa altora, de si mai multe ori incercat sa fie altoit pentru regenerarea sortii cuiva. Dar acestea din urma, sunt doar artificii pe care cei care au intuit ce este norocul, au vrut sa le aplice asupra lor.

Pentru a intelege cum se formeaza norocul, trebuie in primul rand sa cunoastem cine este Norocul. Sa intelegem terminatia comuna cu ghiocul, cochilia in care se ghiceste Viitorul, adica Norocul. Sa intelegem daca Ghinion, este o forma alterata moldoveneasca de la BineON, terminatie inversa a cuvantului NOroc. Plus si minus.

Norocul si elementele care il formeaza sau il identifica vorbesc despre o influenta metafizica asupra actiunilor care influenteaza materia. Pe scurt, norocul este o energie deasupra altor energii, capatata la nastere prin destin si manipulata pe parcursul vietii prin stiinta sortii. Aceasta energie este cea a matricii pe care se formeaza omul si nu este nimic exterior lui, este atat de personala si de impersonala in acelasi timp, incat devine naucitoare in anumite conditii, pentru ca norocul tau manifesta norocul grupului in care te afli. Se spune ca salariul tau este media salariilor oamenilor cu care petreci cel mai mult timp.

Fiind o energie, Norocul poate fi influentat dintr-o multitudine de aplicatii asupra lui, in speta de energiile superioare mediei personale a fiecarui om in parte. Pe scurt, omul se naste cu noroc dar si-l face si cu mana sa. Asa zic stramosii poporului.

Elemente care influenteaza Norocul

 • rotatia planetara si schema universala a planetelor
 • energia trifoiului (exista metoda de vindecare prin tavalirea in lan de trifoi la ora diminetii cu roua)
 • cosarul care este plin de funingine si cenusa (vezi mai pe larg un articol bun despre asta AICI)
 • ghizii spirituali si cu siguranta si altele

Deformarea Norocului

Am spus ca Norocul este o forma de energie superioara care afecteaza starea normala a vibratiei unui om, influentand astfel pozitiv existenta sa pe o perioada mai lunga sau mai scurta. Exista insa si un discharger care anuleaza toata aceasta energie numita Noroc. Iar cel mai cunoscut dintre toate este PISICA. Pisica are o putere nebanuita de a acumula energie, este unul din cei mai iscusiti protectori si doctori personali, pentru ca lucreaza la un nivel superior intelegerii umane. Pentru a cunoaste puterea ei, trebuie intelese toate aspectele ei: capacitatea de somn, capacitatea de iubire, capacitatea de absorbtie a energiilor negative sau pozitive, transformarea energiilor negative si altele. Cea din urma amintita este si cea care descarca Norocul. Nu voit insa! Cunoastem cu totii superstitia conform careia pisica neagra care iti taie calea aduce ghinion. Dar pentru asta trebuiesc indeplinite doua conditii:

 1. Pisica sa fie speriata, astfel incat gradul de manifestare al puterii de absorbtie de energie sa fie maxim
 2. Pisica sa fie in campul persoanei careia ii preia energia numita noroc

Pentru a intelege mai bine, incercati sa va imaginati ca sunteti un aparat electric, un televizor spre exemplu. Atata vreme cat sunteti conectat la o sursa de energie, functionati si influentati in jur. Aceasta este influenta planetara asupra voastra. Odata scosi din priza, nu mai vine energie prin cablu, insa ramane stocata o energie electrica in sistem. Ceea ce fac electronistii in general cand deschis un aparat electric pentru a-l repara, este sa il descarce de energia ramasa prin atingerea sistemului cu un obiect metalic, de obicei o surubelnita. Ei bine, acea surubelnita este pisica din povestea noastra.

Atractia Norocului

Cautati optimismul si eliminati emotiile consumatoare de energie. Va veti mari potentialul si veti atrage energia superioara in calea voastra, care va transforma totul.

P.S. Zece pasi cu spatele nu functioneaza pentru a anula actiunea unei pisici care “ti-a taiat calea”; pisicile negre au putere mai mare; nu trebuie sa-ti taie calea pentru a te descarca, este de ajuns sa treaca paralel cu tine.

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on October 25, 2015, in Laboratorul and tagged , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

 1. “Noroc bun!”

  Daca matematica Cosmosului nu ne da “Norocul”, putem apela la “Gratia Divina”!

  Suntem interesati de a gasi metode practice pentru neutralizarea influentelor nefaste ce se manifesta uneori prin pisici. Ajuta “ruptul in doua”?

  Like

  • Gratia divina este in corelatie cu Destinul si Legile Universului. Cat despre “ruptul pisicii in doua”, aceasta face referire la acea “chemare la actiune” si nu cum s-ar intelege mot a mot. Am prins insa gluma de situatie.
   Pisica este un fapt, ne putem folosi de el sau nu, dar in mod sigur nu putem da vina pe ea. Ar fi primiv 🙂

   Like

 2. S-ar zice ca “a rupe pisica in doua” inseamna a a stabiliza si fixa situatia prezenta la un moment dat, si care nu este convenabila. Analogia ar veni din faptul ca PISICA poate face un “du-te – vino” intre fizic si astral, deschizand Portaluri, care pentru om nu este controlabil, si de cele mai multe ori, din neatentie, nici macar sesizabil. In fizic se stie ca PISICA poate trece printr-o gaura de marimea capului ei, ceea ce omul inca nu poate!

  Nu stiu ce este “Gratia divina”, dar banuiesc ca este Vointa Milei lui Dumnezeu catre fiinta care I-o solicita, si care indeplineste anumite conditii.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: