autotrofii si fotosinteza – hrana din lumina

exista legatura intre cei care se hranesc cu lumina si plantele care folosesc fotosinteza? cu siguranta ca da.

legatura cu culorile chakrelor? evidenta.  omul poate sintetiza orice substanta are nevoie, pentru ca organismul uman este cel mai sofisticat laborator de alchimie nucleara. doar ca nu stie sa-l foloseasca la capacitate maxima. e ca si cum ar avea un elicopter gata de zbor si singurul fel in care il folosete este sa stea la umbra lui 🙂

va invit la discutii pe centrul acestui subiect.

Plantele au un pigment numit clorofilă. Clorofila absoarbe lumina din zonele roşu-portocaliu şi albastru-violet din zona spectrului vizibil. De asemenea, clorofila reflectă lumina verde, ceea ce explică de ce noi vedem plantele ca fiind verzi

fotosinteza pe scurt

http://www.slideshare.net/BioKorinna/fotosinteza

 

chakrele

chakra-yantras-402x512

 

va mai intrebam candva, cunoasteti vreun autotrof aici in romania? daca da putem sa-l invitam aici sa ne spuna din experienta proprie cate ceva, iar mai apoi sa punem un set de intrebari de la fiecare.

daca iti pasa daruieste, informatie, materie, ganduri..

 

Posted on July 27, 2015, in Laboratorul and tagged , , , . Bookmark the permalink. 17 Comments.

  1. Biserica ortodoxa greaca anunta ca a gasit solutia la criza economica prelungita, si anume:

    – “post si rugaciune!”

    Probabil ca este inceputul pentru “autotrofie”.

    Din pacate, romanii pe care-i banuiam a fi autotrofi, nu mai sunt in viata:

    Aurora Sitarus si parintele arman Arsenie Papacioc, parintele-calugar Macarie Pacatosul.

    Cat despre ceilalti, care traiesc schimnici in muntii Patriei, putin probabil ca sunt usor accesibili. Asa ca hai sa ne descurcam cu ce avem.

    Am putea incepe cu cate o zi pe saptamana de “post negru”, gest pe care il “consacram lui Dumnezeu”. Apoi, dupa o vreme, la un moment dat, tinem un post negru de 40 de zile. Si tot asa,… pana la a tine 3 posturi de 40 de zile pe an.
    Dupa aceea, avand o oarecare “experienta” ne putem gandi cum sa “iesim din criza”.

    Cat despre madama Jasmuheen, e facil de accesat, deoarece vine des in Romania. Doamna Monica Visan o cunoaste foarte bine.

    E o incercare de a da chimia pe alchimie. In conditiile “energetice” actuale, de mari schimbari, poate fi fatal, dar cu siguranta merita incercat.

    Recomandam documentarul: “Postul, o noua terapie “.

    Liked by 2 people

    • Nu există nici o tehnică ,într-una din evangheliile apocrife spune clar :Mâncați doar atunci când vă este foame ,e simplu,Cum se spune, că nu scapi de niciun viciu hrănindu-l,așa și cu foamea și hrana .Foamea este una dintre dorințe ,adică iluzie pornită de la nivelul creierului …

      Like

  2. Scrie pe site-ul din link: “Fotosinteza este procesul prin care plantele, bacteriile şi alte animale transformă energia solară pentru a fabrica nutrienţi în formă de zahăr”. Cred ca e vorba de transformarea energiei solare in energie electrica, pentru ca tot ce e viu functioneaza pe baza de electricitate. Tesla capta electricitate din atmosfera. De vazut cum influenteaza zaharul acest fenomen.
    Exista blog-ul acela al celor care postesc 40 zile doar cu apa. Poate aruncam un ochi.

    Liked by 1 person

  3. Pentru ca energiile sa circule corect in fiinta umana este necesar sa eliminam IMPLANTURILE. Cele mai mari si mai importante sunt cele de pe Manipura-cu Plexul Solar, de pe Ajna si din Cerebel. Se porneste de la Manipura. Este o noua “tema”.

    Remember “Matrix”!

    Like

    • Implanturi ,Matrix ,prea multe cuvinte sf :)) Totul e la nivel mental ,de acolo se echilibrează totul absolut ,Iisus spunea Dacă doi vor face pace unul cu celălalt în aceeași casă,vor spune muntelui mișcă-te și muntele se va mișca .New age-iștii au creat piste false tocmai pentru rătăciri,ori adevărul e ascuns cel mai bine la vedere .

      Like

      • Mai Sefora, tot respectul si admiratia pentru efortul si munca pe care le faci in spatial virtual, cel putin! Personal m-am folosit de ele, si iti sunt recunoscator si pe aceasta cale.
        Intrebare: tu te folosesti de “darurile” celorlati, le discerni, le rafinezi, le dezvolti, le integrezi?
        Personal urmaresc solutii concrete, rezultate cum ar fi sanatatea, prosperitatea, libertatea si nu in ultimul rand echilibrul.

        Am putea polemiza pana ni s-ar arde circuitele, dar la ce bun, scopul este altul.
        Militez pentru dezvoltarea discernamantului. Exemplu: in ultima postare de pe blogul tau este un filmulet cu niste “yoghini” care fac ceva tehnici sa-si ridice energia Kundalinii.OK. Manipularea evidenta consta in faptul ca niciodata niste yoghini n-ar face-o pe un fond sonor de hevy-metal, exclus!

        Like

      • Muzica de fond o fi pus-o nenea ăla care a decupat video-ul din documentar ca să se sincronizeze cu posedații aceia ,că acolo nu-i vorba de meditație transcedentală ,hai să fim serioși ,păi nu vedem cum ne vând ăștia dude ? Nu te grăbi să-mi pui întrebări,am adus o serie de argumente azi și am deranjat oamenii ăștia ,dar eu una zic că nimic nu-i de aruncat ,mai ales că subiectele sunt extrem de importante și le-am adus cu drag ,fiindcă știu că aici se lucrează pe toate părțile .De la mine nu te aștepta să atac ,nu am făcut-o niciodată,dar recunosc de la distanță ironia și evident am să-i răspund la fel ,always ! Io una mă bucur să vă prindă bine și să dezvoltați subiectul ,dacă se dorește,dacă nu ,nici nu-mi dați nici nu-mi luați ,Doamne ajută tuturor !

        Like

      • Intradevar, este nevoie de principiul lui “doi” pentru a urni Mer-Ka-Ba si a face functional GENZO=Generatorul de Energie Zero din Inimi!
        Si da, mental, emotional si fizic, simultan!

        Like

  4. Peste 98% din populatie le are! Intrebarile sunt multe si toate au raspuns. Dar primul pas este sa iei cunostinta de ele, sa elimini macar unul (cel de pe manipura) sa vezi diferenta si atunci incepi sa stii, mai ales daca citesti si articolele de pe blog-uri.

    Tocmai am aflat ca nu e suficient sa elimini implantul deoarece el va reveni. Problema este complexa, dar sigur are si solutii, si care cu siguranta sunt simple. Trebuie doar sa le gasim.

    Incepem acum!

    Like

  5. Am citit pe bloguri despre ce zic unii ca se intampla la botez. Nu asta ma intereseaza acum, si oricum atititudinea mea este ferma: trebuie sa ne RE-INCRESTINAM, in sensul complet si total, chiar daca religia lui “X” ar fi oficial alta.
    Ce pot sa spun este ca implanturile mentionate sunt reale, ca trebuie sa le constientizam si sa gasim “tehnologia” completa de a scapa definitiv de ele. Sunt convins ca se poate! Banuiesc ca cel mai dificil va fi cu implantul din “creierul reptilian” – cerebel.
    Odata ce vom scapa de implanturi, ascensionarea energiei Kundalini va fi facila, cu toate consecintele ce decurg de aici.

    De aceea spun, mai intai implanturile si apoi, eventual autotrofia. In acest scop cautam informatie din orice sursa, inclusiv din Metacunoastere.

    Binenteles ca nu pe blog vom putea sa ne completam reciproc informatiile, decat partial. Sau poate nici nu va fi nevoie, fiecare va gasi metoda sa.

    Si nu in ultimul rand, este necesara decalcifierea Glandei Pineale!

    Like

  6. Liviu Bogdan Bunea (vezi articole pe facebook) si / “Cobra”-unu de prin State spun ca tocmai prin aceste implanturi intra “cei care poseda”.

    Ideea este ca implanturile sunt in corpul VITAL(eteric si fizic), sub forma de “gauri negre” functionand ca anti-chakre, capusand si parazitand unele din chakrele principale, secundare si minore. Aceste implanturi ar fi partea “hard”, partea “sw” fiind in MS=Mintea Subconstienta.
    Deci, dupa eliminarea implantului ( cica “ar fi multe metode”), se sterge programul din MS cu toate rutinele si subrutinele sale (desigur, alte tehnici). Ramane de dizolvat/taiat/sters…? legaturile care alimenteaza si refac “sw” din MS, care la randul sau reface implantul.

    Asta este ce am “prins” deocamdata, urmand sa gasim pas cu pas absolut tot ce ne-am propus, cel putin.

    Informatiile de genul celor de mai sus sunt exterioare pentru tine, cel care citesti, si desigur folositoare, dar “miezul”, partea intr-adevar practica, importanata este prin accesul personal la Metacunoastere, si asta se face prin INTENTIE sustinuta!

    Te pupa, fratele!

    hAhAhA, de unde am pornit si unde am ajuns! deci, sa urmarim sincronicitatile “convenabile”!

    PS: si sa programam MS in a constientiza spontan sincronicitatile “neconvenabile” pentru a actiona ferm, curmandu-le.

    Like

  7. Nu contează ce bagi în gură ,ci ce scoți din gură ,fiindcă vine din inimă ,prin urmare Graiul poate fi Graalul ? :))

    Liked by 1 person

  8. Dați cu search după Grigore Albu Gral,nu are nimic sf ,era cel mai bun runolog din lume chiar și așa nevăzător …

    Like

  9. Tragem o concluzie:

    – conditia necesara si suficienta pentru a deveni “autotrof” este “saltul in constiinta”.

    Cum se face asta? Fiecare cu nivelul sau de “constienta” de la un moment dat. Si timpul curge,…

    Like

  10. Confirmam valoarea deosebita a interviului cu domnul Albu-Gral, pentru intelegerea situatiei trecute si actuale a omenirii, si in particular a romanilor.

    Like

  11. Dintr-o regretabila eroare (manipulare media, ca si in cazul lui Dan Puric) am retransmis stirea FALSA ca domna Aurora Sitarus ar fi parasit aceasta lume. Putin probabil deoarece are inregistrata o emisiune la 6TV acum o saptamana!
    Despre dansa sunt informatii ca ar fi autotrof. Poate fi contactata la cabinetul unde isi desfasoara activitatea.

    Cer iertare tuturor.

    Liked by 1 person

Leave a comment