Taramul interzis

Am numit taramul interzis acel loc unde sunt doar mortii, iar cei vii nu au voie sa patrunda. Iar daca ei patrund, isi asuma riscuri.

Unul din taramurile mortilor este cimitirul, acolo unde, desi e “taram sfant”, cei vii se simt sleiti de puteri. Poate ati crezut ca o vizita intr-un cimitir, chiar daca nu la mortii vostri, este consumatoare de energie din cauza tristetii pe care o simtiti intr-un astfel de loc sumbru. Deloc. Daca ar fi sa gandim in de-amarunt, veti observa gradul de consum ca fiind diferit de la un cimitir la altul. La asta contribuie o multitudine de factori, iata cativa dintre ei:

1. Arhitectura. Arhitectura are puterea de a crea o iluzie ce poate strapunge campurile de protectie ale unui individ, lasand astfel loc sa se strecoare teama.

2. Vechimea mormintelor. Cu cat un spirit ramas prins intre lumi are vechime mai mare, cu atat stapaneste mai bine arta de a-si trage energie de la cei in viata.

3. Zona georgrafica. In general, oamenii mor impacati sau nu si in functie de zona geografica, unde nivelul intelectual sau sufletesc este crescut sau scazut. Tot de zona tin si traditiile funerare post inmormantare care ajuta sufletul la ridicare spirituala si convergerea sa catre lumina.

4. Ritualurile magice. Sunt multi care fac ritualuri magice in cimitire si astfel tin legate sufletele celor plecati.

5. Entitati negative. In cimitire stau entitati negative care la randul lor se hranesc cu energia celor plecati.

Si mai sunt si altele.

De ce vor spiritele celor morti energie? Pentru ca moneda de schimb a Universului este energia. Ea ridica sau coboara. Cine o are este deasupra. Cum se obtine de la altii? Prin orice fel de emotie, am mai spus. Emotiile sunt consumatoare de energie. Sentimentele sunt producatoare de energie. Lumea nu este lasata sa evolueze pe cat are potential tocmai din aceasta cauza.

Ce se poate face? Se poate lucra la scuturi de protectie personala si nu numai. Scuturile sunt puternice si diferite in functie de vibratia personala, asa ca rugaciunea, postul, abstinenta, liturghiile, si altele, duc la ridicarea ei. Scuturile insa se pot activa, dezactiva, creste in putere. Imaginatia si credinta in ele ajuta mult.

Doar nu credeti ca Sapanta e un loc comic facut la intamplare, nu? Poate se gaseste cineva sa ne explice de ce rasul nu poate fi doborat de nimic.

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on July 6, 2015, in Laboratorul and tagged . Bookmark the permalink. 8 Comments.

 1. “Brahma a creat lumea printr-un hohot de ras”, adica rasul ar fi “esenta” de Dumnezeu.
  Asteptam cu interes intelectual lansarea spectacolului “Muscat de ras”.

  Like

 2. Legat de “Muscat de ras”, trebuie sa spun ca Doru Octavian Dumitru este un om cu o inteligenta sclipitoare si un caracter foarte frumos. L-am vazut intr-un interviu, este opus personajelor pe care le joaca, pe care le schimonoseste atat. Daca ar fi sa-l asemuiesc, l-as compara cu Rowan Atkinson, care este tipic britanic londonez, de un caracter de esenta tare. Se poate vedea asta doar in interviuri.

  Like

 3. Pai daia am zis “interes intelectual”, ca sunt curios cum a evoluat. Comedia si genul de spectacole pe care le face Doru presupun multa creativitate, inspiratie si munca. Suntem interesati de ceea ce pot produce romanii, de calitate!
  Am ras mult doar cand am vazut afisul spectacolului; auzi, l-a “muscat rasul” de cap!

  Like

 4. “Scutul de protectie” pare a fi in legatura cu “aura energetica”.
  In zonele unde pot exista concentratii mai mari de “vampiri”, ca de exemplu: spitalele, cimitirele, penitenciarele, zonele geopatogene,…, este esential sa ne rastrangem aura spre minimum, sa zicem undeva la nivelul corpului “eteric/vital”.
  In zonele deosebit pozitive, ca de exemplu in varf de munte, ne putem expansiona aura pentru a integra energii binefacatoare.
  Mai exista si situatia cand suntem intr-o zona in care initial lucrurile nu sunt clare, dar alegem sa expansionam aura pentru a “culege” maximum de informatii din mediu, platind binenteles “pretul”.

  Si toate astea si altele, numai daca-ti amintesti la timp. Daca nu, sa fie de “sufletul mortilor” ca tot ai nostrii sunt!

  Liked by 1 person

 5. Formula râsului in forma scrisa este hohoho si as face o legatura care doar femeia poate sa o faca , cu formula chimica a apei H2O .Masa soarelui si a stelelor constitue 70 % hidrogen . In tablita energiilor apa e legatura intre nevazut (aer) si vazut (pamint) .
  🙂

  Like

 6. Sunt de acord, femeia…ins-pira, cel putin!

  Apa, H2O este “memoria”. Ar trebui sa stie si de acel HOHOHO initial prin care “Dumnezeu a creat lumea”.

  H2O.
  H2-este gateway – un atom de in si un atom de out. Hidrogenul este si combustibil, ignis, pira!
  O-este “memoria” in sine, suportul etherului, accesul la Akasha.
  Poate ca d’aia este atat de importanta Pranayama.

  Si da, rasul este pe ex-piratie, exclusiv!
  Ar veni ca “inspirul” este de “natura feminina”, iar “expirul” este de “natura masculina”.

  Ceva, ceva la facut pe Brahma sa rada!

  Like

 7. Întrebarea ta este bună…Râsul este un fenomen, din păcate „rar”. Vorbesc de râsul RAS, nu de rânjet, de râsul malefic sau maliţios, ironic, sau de cel infatuat…”intelectual”.
  Vorbesc de râsul în care fiecare fibră pulsează de bucurie, când fiecare celulă a corpului râde, atunci se instalează o relaxare, o pace lăuntrică cu totul excepţională. Asta se petrece şi când dansezi, când cânţi, când creezi, dar nu se compară cu râsul care este o izbucnire bruscă, tumultoasă de dragoste, de lumina. Râsul este un dans, un cântec al energiilor, al vieţii. Când râzi din tot sufletul, din centrul fiinţei tale te inundă valuri de bucurie, de energie…
  Acum despre protecţie energetică…sunt multe de spus, dar puţine de făcut, dacă CONŞTIENTIZEZI ceea ce faci. Nu este nevoie de rugăciuni sau liturghii, de ritualuri oculte…dacă IUBEŞTI. Iubirea este cea mai mare şi puternică protecţie faţă de ORICE…Este energia pe care se construeşte Universul. Răul, maleficul, întunericul…NU există, n-au existenţă de sine…Răul este absenţa binelui, maleficul este absenţa iubirii, iar întunericul este absenţa luminii…Cum să te cucerească absenţa?! Doar dacă eşti …absent., adică dacă nu EŞTI TU, dacă rezonezi cu lungimea acestora de undă…Când iubeasti, când compasionezi, când CONŞTIENTIZEZI REALITATEA, eşti însăşi protecţia, eşti scut, eşti inexpugnabil pentru orice energie vibrationala inferioară…Mergi fluierând prin cimitir…şi asta nu pentru aţi face curaj…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: