Reintregirea campurilor

Orice corp fizic este inconjurat de campuri energetice de protectie. Campurile energetice sunt menite sa amorseze duritatea vibratiei scazute a fizicului in comuniune cu vibratia inalta a spiritului. Cand aceste baraje se sparg si cele doua intra in contact direct, apare durerea.

Diferenta de vibratie covarsitoare intre doua componente alaturate fara camp de protectie, produce durere.

Aceste campuri, odata sparte, se pot regenera de la sine sau nu, in functie de puterea interioara. Acesta este, insa, cazul in care totul este la nivelul 0 in care nu se intervine. Pentru a interveni in regenerarea campurilor este necesara intentia.

Algoritm de reintregire a campurilor

Cu voia lui Dumnezeu, invoc puterea matricei originale de Creatie care sa curga prin corpul meu si sa reintregeasca campurile sparte!

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on May 12, 2015, in Dojo-ul and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

 1. Din textul de mai sus se poate intelege ca “spiritul” te agreseaza din exteriorul aurei, sparge campurile, tintind corpul fizic si apare durerea. N-am inteles absolut nimic!

  La altii povestea e invers: Spiritul – din interior – pe verticala chakrelor, creaza campurile aurice, cu potentare din Planurile Superioare, pentru a proteja corpul fizic – “Templul Spiritului” de mediul exterior.

  In situatia prezentata cine e cel care spune: “invoc…”?

  Si pietrele au aura!

  In schimb, din propozitia “Diferenta de vibratie covarsitoare intre doua componente alaturate fara camp de protectie, produce durere” se poate intelege ca daca o fiinta de vibratie inalta sta in proximitatea unei fiinte cu vibratie mult mai joasa, se recomanda Protectia, altfel doare. Si doar ni se intampla in fiecare zi!

  Like

  • Cum spun altii e ok: spiritul este in interior, dar campurile sunt in principal pentru propria-i protectie. Ca la masina. Soferul este interesat sa fie treaz si binedispus la volan, atent, pentru a se proteja pe sine in primul rand, pe ceilalti mai apoi si in cele din urma de a proteja si masina pentru ca mai are nevoie de ea. E drept ca sunt oameni care isi lustruiesc masinile zi de zi dar lasa de dorit la capitolul condus. Zambesc.

   Like

 2. Vibratile joase nu au acces la campurile vibtationale inalte…De fapt sunt paralele…In schimb o vibratie inalta are acces la vibratiele joase. Asa se explica cum in prezenta unor oameni de o inalta vibratie te vei simti bine, confortabil, eliberat de tensiuni. Bineanteles ca nu este o stare care o poti lua cu tine…
  Bioenergeticienii mai refac anumite campuri dereglate ale corpului FIZIC, dar cum nu rezolva cauzele, mai devreme sai mai tarziu boala reapare, nu neaparat la acelasi organ afectat initial.
  FRICA, este o stare primara, o stare de joasa vibratie…De aceea se spune ca de ceea ce iti este frica…nu scapi.
  Starile compasionale, iubirea, generozitatea sunt stari vibrationale inalte. Acestea insa nu ti le poti impune…trebuie sa CRESTI pentru a fi pe lungimea lor de unda, pentru a avea acces la ele…

  Liked by 3 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: