Calea Padurii

Padurea este o alta lume. O lume intr-o lume. Am spus mereu ca intr-o padure toate legile cunoscute omului de oras se schimba. Astazi, aceasta lume moare. Incet, putin cu putin. Oamenii o distrug.

Va invitam Joi, 19 Februarie a.c., orele 00:00, la o meditatie de grup care vizeaza dezvoltarea si intarirea barierei energetice a padurilor din Romania, astfel incat sa reanimam forta lor. Daca oamenii nu sunt in stare sa opreasca oameni, atunci padurea va stii sa o faca.

Meditatia se desfasoara in lipsa totala a luminii Soarelui reflectata in Luna, vorbim despre ziua calendaristica a Lunii Noi. Va promit lucruri pe care nu le-ati mai vazut! Cei care doresc sa se alature grupului in acest eveniment sunt rugati sa trimita e-mail pe georgegrigorescu2004@yahoo.com si le vom furniza mai multe detalii.

Atentie, nu este o excursie!

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on February 17, 2015, in Eveniment and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

 1. Va multumim pentru ajutorul pe care ni l-ati dat noaptea trecuta! Speram cu totii intr-un viitor maret, fie el mai aproape sau mai departe.

  Liked by 1 person

 2. Ne-am intrebat (adica eu si cu mine) de ce pe Luna Noua si pe 19.

  Pai, 9+1=10=>1

  Luna Noua, adica luna nu e luminata deloc, dar in schimb Pamantul preia energia/Lumina maxima de la Soare, in aceasta aliniere. Astfel, Arborele si Omul sunt mediul constient de transmisie intre Inima Soarelui si Inima Pamantului.
  Urmeaza ideea ca ar fi bine sa ne reamintim/sa invatam cum e cu fazele lunii si cum putem “profita” de aceste oportunitati.

  Daca nu ne invata nimeni, probabil ca o sa descoperim singuri la un moment dat!
  Astept provincia.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: