Tipurile de vis

  1. Visul premonitoriu

Aceste vise, fie ca sunt trimise, fie ca presupun logarea constiintei in segmentul timpului, redau amanunte ale unui eveniment iminent. S-a observat ca este vorba doar de secvente ale evenimentului in sine si niciodata nu se deruleaza un film complet.

  1. Visul de tip mesaj

De cele mai multe ori, cei care se fac martori ai mesajelor in vise sunt folositi drept canale de scurgere a informatiei. Mesajul este de cele mai multe ori trimis de un spirit proaspat plecat, de ghizi de lumina si chiar de spirite de animale care nu se pot face intelese in fizic si ele se adreseaza in majoritatea cazurilor unor alte persoane decat subiectul in cauza.

  1. Visul de interceptare

Este un vis in care constiinta se logheaza la o conexiune vibrationala prin care circula mesaje codate. Codurile pot fi sparte prin procedeul anagramarii. Corpul visului este grosier, insa suflul sau este subtil. In vis apare o pantera si Colosseum. Nu intereseaza imaginea ci cuvantul in sine.

  1. Visul de resetare

Aceste vise apar atunci cand subiectul traverseaza praguri primejdioase vietii fizice. Acest vis prezinta emotii si senzatii explozive (fericire inexplicabila, bucurie, ras, plans etc) si are menirea, asa cum il prezinta si titlul, de a debloca anumiti centri si a permite fluxul energiei intr-un nou nivel.

  1. Visul indus

Visul indus este orice tip de vis care este manipulat din exterior. Aceste vise pot fi induse fie de entitati care isi trag energia din pierderile energetice ale subiectilor din timpul somnului (frica, groaza, excitare sexuala etc), fie de persoane bine antrenate care pot accesa subconstientul altor oameni.

  1. Visul colectiv

Este acelasi vis trait de doi sau mai multi oameni in acelasi moment.

7.  Visul normal (de constiinta)

Este visul transformat de subconstient pe baza evenimentelor petrecute in cotidian. In acest tip de vis, constiinta incearca sa comunice in exterior eventualele probleme interioare.

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on November 25, 2014, in Dormitorul and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Frumos și e prima dată când aud să scrie cineva despre procedeul anagramării ,deși asta am știut-o dintotdeauna ..

    Liked by 1 person

  1. Pingback: Iepurele | CasaEVV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: