A patra dimensiune

V-am amagit putin data trecuta, am vrut sa va prind in hora! Spuneam ca avem trei dimensiuni, lungime, latime si inaltime. Si ne intrebam care este cea de-a patra. Stie cineva cum identificam atat de controversata cea de-a patra dimensiune?

E simplu. Avem o camera inchisa etans. Respectiv opt unghiuri drepte. Cine stie cum sa iasa din ea, are acces la 4D. Raspunsul pe care il cautati este Timpul. Iata secretul in jurul caruia se invarte atata lume: in vis, accesam cea de-a patra dimensiune pentru ca sistemul cerebral este perfect relaxat, in afara oricaror perturbari de natura emotionala. Si atunci se face proiectia in TIMP. De unde stim asta? Din visele premonitorii. Despre care vom vorbi in curand.

O seara frumoasa tuturor!

About George Grigorescu

Despre cum să nu fugim de întâlnirea cu Sufletul

Posted on October 24, 2014, in Dormitorul and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

 1. Lumea visului tine de “Planul Astral” pe care il accesam, in viata fiind, cu ajutorul/prin “Corpul Astral” – de care tin si emotiile si, de aceea se mai numeste si “Corpul Emotional”.

  Entitatile care apartin Planului Astral au capacitatea de a percepe obiectele in 4 dimensiuni.

  A 4-a dimensiune ar fi intr-adevar Timpul, dar in sens de SIMULTANEITATE, disparand astfel iluzia trecutului, prezentului si viitorului si crescand puterea de previziune/premonitie.

  Pentru a vedea cele 4 dimensiuni ale unui corp trebuie sa-l privim din toate punctele de vedere SIMULTAN. In acest scop trebuie sa ne “proiectam in exterior”.

  Astfel de “privire” se face cel mai clar din Planul Cauzal (al sufletului). Ca sa intelegem, macar intuitiv, amintim spusele Sfantului Pavel:

  “sa aveti temeiul si radacinile in BUNATATE, pentru ca sa puteti intelege odata cu sfintii – care este latimea, lungimea, inaltimea si adicimea.”

  Si da, “adincimea” tine de intelepciune, de suflet si in particular de “inima”. Hau!

  Hala-uuuuu-aaaaa!

  Interesant Ecoul!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: